2777
2789
عنوان

کمک به یک کنکوری

104 بازدید | 13 پست

سلام 

من امسال کنکور دارم تجربی راستش از سال یازدهم دیگه خوب نخوندم و نهایی های یازدهم همه رو به جز عربی باید ترمیم بزنم و دوازدهمم پدربزرگم فوت شد و نظم درس خوندنم به هم ریخت و هنوزم درست نشده با توجه به وقتی که مونده فک نمیکنم بتونم پزشکی بیارم چون هدفم پزشکی هست و اصلا هم دلم نمیخواد پشت کنکور بمونم ولی اگه مجبور بشم باید بمونم خانواده ام با پشت کنکور موندنم مشکلی ندارن و خودمم میدونم اگه بمونم صد در صد نتیجه بهتری میگیرم نسبت به امسال اگه قانون های عجیب غریب نیارندلی واقعا نمیدونم چیکار کنم هدفم پزشکی هست ولی اگر بخوام به پایین ترین رشته ای که میتونم برم فک کنم فیزیوتراپی هست فقطم دولتی میتونم برم چون از نظر مالی نمیتونم برم آزاد الان واقعا مردد شدم و نمیدونم باید چیکار کنم لطفا تمنا میکنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه منو تا آخر عمر دعاش میکنم کل آیندم به کنکور وابسته هست 

همون فیزیو تراپی اونقدر پایین نیست  آوردنش هم کار سختیه با این  زمان پزشکی فیزیوکه هیچی نهایت رشته های دیگه دولتی بیارین

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین پزشکی واقعا روان و جون می‌خواد. واقعا. فکر می‌کنی آمادگیش رو داری؟بمونی چیزی نمی‌شه ولی خب یه س ...

میدونم خودمم مدام به همین فکر میکنم ولی من همش به زحمتهایی که کشیدم فکر میکنم میگم حیفه به چیز کم راضی بشم من به خاطر درس خیلی شبا بیدار موندم خیلی جاها نرفتم خیلی استرس کشیدم خیلی حرف شنیدم نه بازار رفتم نه مراسم نه تولد نه بیرون نه تو جمع نه به خودم رسیدم یعنی هیچ کاری نکردم تک بعدی زندگی کردم این همه سال با اینکه من خیلی برام سخته قید خیلی کلاسهایی که رفته بودم زدم به خاطر کنکور میخوام یه فرقی باشه بین منی که از خوشی هام زدم با یکی که همه این کارا رو کرده 

خب الان رو چیا تمرکز کنم چیا رو بخونم

اونایی که ضریبشون بالاست...و ببین رو نقطه قوتات تمرکز کن. 

من خودم ریاضی خیلی کم زدم، زیست رو خیلی می‌زدم...چون معمولا ریاضی و شیمی مفهومین چیزی نیست که دوماهه جمع کرد حالا واسه من اینطوری بود البته...با مشاور صحبت کن یه سالم یه ساله.

.She's somebody , not some body.