2777
2789
عنوان

دوست پسرم

217 بازدید | 17 پست

سلام وقتتون بخیر 

یه موضوعیه چند وقته خیلی اذیتم میکنه 

من حدودا ۶ روز پیش سر یه موضوعی با دوست پسرم دعوام شد و مقصر اون بود .سه روز تمام پیام نداد و خبر نگرفت بعد سه روز من پیام دادم احوال  گرفتم سرد برخورد کرد .گفتم شاید درگیره و کار داره و گفت یه مشکلی تو خونه داره یکم درگیر باشه دیروز هم باز من زنگ زدم در حد پنج دقیقه حرف زدیم .

امروزم ک هیچی 

اینم بگم ما همکلاسی دانشگاهیم و یه سال و نیم دوست بودیم الان دو ماهه رل زدیم قبل اینم با هم خیلی گرم بودیم

علت رفتارش چیه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علت رفتارش اینه شما خودتو کوچیک نکن تموم کنید برای ارامش و اینده خودتون

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

در مورد موضوعی که مقصر بوده پذیرفته آیا ؟ عذرخواهی انجام داده؟ یا نتیجه ای از بحثتون حاصل نشده و فقط قهر کردین؟

بهتره یکم فضا و زمان بدین آدما باهم متفاوت هستن ممکنه شما الان تمایل داشته باشین صحبت کنین اما ایشون نیاز داره که تنها باشه تا مسائلی که داره رو حل کنه بهتره یه پیام بدین خواستم بهت بگم می‌فهمم که به فضا و زمان نیاز داری، برای همین می‌خوام کمی فاصله بگیریم
با این حال، اگر احساس کردی که نیاز به صحبت داری یا خواستی با کسی در مورد چیزهایی که تو ذهنت هست حرف بزنی، من اینجام
فقط خواستم بدونی که برای من مهمی وبرات بهترین هارو آرزو میکنم

سر چی این کارو کرد

من قبل ایشون با یه اقایی دو ماه تو رابطه بودم و این اقا هم در جریان بوده 

الان فیلش یاد هندستون کرده میگه تو و اون پسره با هم رابطه داشتین و معلوم نیست چی کارا کردین 

تا میایم حرف بزنیم میگه ولم کن درگیری مغزم زیاده

بگو هروقت درگیری مغزش کم شد واردرابطه شه.

کسی که وقت و انرژی رابطه نداره چرا باید قبول کنه وارد رابطه شه؟؟ اگه اینه که آدم بی‌شعوریه‌

اگه دلیلش این نیست و دروغ می‌گه احتملا یکی دیگه رو دوست داره.

.She's somebody , not some body.  

2790
2778
2791
2779
2792