2777
2789
عنوان

ازدواج🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا درسم حدی داره من هرچی خواستگار داشتم بخاطر درس ردش کردن

الان دکتری تو گرفتی که درس حدی داری

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ما پس چی بگیم خواهر ۲۶ سالمونه پرنده پر نمیزنه

من ۳۵ سالمه چیزی نگم

وقتی ۱۸ساله تو صفه😅😅😅 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

عزیزم مهمونی تا ساعت۱۲ شب ادامه داره ازدواج الان شما یعنی مهمونی رو ساعت ۸ شب بدون شام ترک کردن (کیس های خوب زمان میبره تا پیدا بشن)

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
اره دیگه چیکار کنیم 😁😁

بیارش جنوب لب بندر عباس ی کیفی داره 😌

منو بگیر براش😌😌😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

18 هستی ومیخای ازدواج کنی.. علتش؟

گفتم که دیگه نمیکشم 

کل کارا که عهده منه 

خواهرام و داداشام که میان خونه بابام همشون میشنن پیش شوهر و زناشون منم در حال خدمات رسانی بهشون 

واقعا دیگه دوست ندارم بمونم

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

سریع اره خیلی راحت فردا میتونی با یکی عقد کنی ولی کیفیتش شاید صفر باشه اینطوری میخوای؟

مگه با بالا رفتن سن کیفیت ازدواج میره بالا؟

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠