2777
2789

اتفاقا من از جوابی که به نقی داد خیلی خوشم اومد اما تو قسمت بعدی دلم برای نقی سوخت بابت زمین و کلاهی که ارسطو و زخمت می‌خوان سرش بذارن بنظرم شری اخر سر سر همشون کلاه می‌ذاره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی که رک هست و میخاد نشون بده که از حق دفاع کنه و از حقیقت هیچوقت دور نمونه و پنهان کار نباشه میگید ...

طرز بیان مهمه ، اگر شما حرف حقم بزنی مثل دریده ها حرف بزنی همه به اسم سلیطه میشناسنت و حرفات واسشون مهم نی👍🏻

کسی که رک هست و میخاد نشون بده که از حق دفاع کنه و از حقیقت هیچوقت دور نمونه و پنهان کار نباشه میگید ...

سلیطه نیست تو واقعیتم اگه بود جواب یکی مثل نقی میشد همونی که این خانم بهش گفت ولی این خانم با این شخصیت و لحن و چهره و... کلا نچسبه از نظر خیلیا

کجاش خوبه اخه🤕😂

حالا اونقدر هم بد نیست مثل خیلی از ایرانیای دیگه چهره معمولی رو داره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اون نیکا هس بعدشم نرفته با افغانیا رفته با تاجیکیا شوهرش واسه تاجیکستانه🗿😑

میدونم ولی تاجیکا کشورشون فرق داره ولی نژادشون یکیه با افغانیا😐

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

سلیطه نیست تو واقعیتم اگه بود جواب یکی مثل نقی میشد همونی که این خانم بهش گفت ولی این خانم با این شخ ...

بنظرم بخاطر لهجش اینقدررر نچسبه

و الا بقیه هم چهره ی چندان جذابی ندارن