م_بیگانه مدیر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 497 عنوان زیباترین اسم دختری که شنیدین چی بوده😍 | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 35 پست خودم لیدا و آبان و مهااسمهایی که تلفظ کوتاهی دارن و معنی زیبایی دارن رو خیلی دوست دارم خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد نام عقل میگیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم" 1404/01/11 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
م_بیگانه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 497 مریم نامی قرانی نام گل از اسمای قرآنی مائده هم قشنگه خیلی خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد نام عقل میگیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"
هیسبابا2 عضویت: 1400/11/23 تعداد پست: 29563 نفس،اسم دخترکمه، ازهراسمی بیشتردوستش دارم💜 💕🤍ممنونماجازهدادیکه باتو زندگیکنم💜☺️
تیام08 عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1628 تیام دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
م_بیگانه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 497 حناحریرنور سلام اوپرا جانم😍لیدا به نظرتون قشنگه؟ خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد نام عقل میگیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6753 معنی اسم لیدا چیه؟به نظرت واقعا قشنگه؟ اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
م_بیگانه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 497 معنی اسم لیدا چیه؟به نظرت واقعا قشنگه؟ اره واقعابانوی گرامیچون خیلی پرسیدم تو تاپیکهام میپرسی؟😅😂میخوام نظرات رو بدونم آخه🥰 خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد نام عقل میگیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6753 اره واقعابانوی گرامیچون خیلی پرسیدم تو تاپیکهام میپرسی؟😅😂میخوام نظرات رو بدونم آخه🥰 اسم خودمه🥰معنیش رو تو گوگل نوشته ولی گفتم شاید معنی خاص دیگه ای هم داشته باشه اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
م_بیگانه مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 497 اسم خودمه🥰معنیش رو تو گوگل نوشته ولی گفتم شاید معنی خاص دیگه ای هم داشته باشه خیلی قشنگه🥰🥰🥰🥰🥰🥰منم میخوام لیدا بذارم خرد تا به زنان میرسد نامش مکر میشود و مکر تا به مردان میرسد نام عقل میگیرد...."بهرام بیضایی، شب هزارویکم"
delvan6 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 6753 خیلی قشنگه🥰🥰🥰🥰🥰🥰منم میخوام لیدا بذارم ممنون عزیزم اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁