2821
2789
عنوان

مشکلات زندگی

62 بازدید | 6 پست

روزهای عمرم میگذره بدون اینکه ازش لذت ببرم . نمیدونم مشکل چیه .‌به اختیار خودم تزدواج نکردم ی جورایی تهدید و‌اجبار بود . هیچوقت عاشق شوهرم‌نبودم .‌فکر میکردم حسشم عوض بشه اما نشد .خیلی تغییرات میخوام توی زندگیم بدم اما بازم حس من همون حس به اخر رسیدن ، بی رمقی ،ناامیدیه . دلم ی زندگی  روشن میخواست اما نیست‌.‌ از شوهرم بیزارم . هر کاری هم میکنم نه اون درست میشه نه حس من .

وقتی به کل زندگیم نگاه میکنم میبینم همیشه مشکلات من از اطرافیانم بوده . من درسمو‌خوندم زحمت کشیدم کار خونه کردم پرستاری کردم  .... خیلی دوس دارم بچه مو‌ وردارم برم اما تقریبا غیر ممکنه . مشکل اصلیم اینه از قیافه شوهرم بدم میاد  . به من حس منفی میده این چهره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم تو بیارو تواناییای خودت تمرکز کن بیشتر

برو باشگاه و ورزش کن و اینکه یه مهارت یاد بگیر و توش حرفه ای شو و کار کن 

اینجوری تمرکزت از روی شوهرت و کاراش برداشته میشه و میاد رو خودت و تواناییات و پیشرفت و موفقیتت و همچنین مستقل میشی اونوقت باز ببین اگه دلت خواست جدا بشی حداقل توان زندگی تنهایی رو داری و میتونی به خودت تکیه کنی 

پس بدون برنامه ریزی و یهویی پانشو برو که بعدش کم بیاری و مث چی پشیمون بشی

فقط بدون مردا همه شبیه هم هستن اگه مرد معقولیه پس دوسش داشته باش فکر کردی بقیه حالا چیه

مرد متوسطیه   . اما من دوسش ندارم .‌دوس دارم با دخترم تنها زندگی کنم   اما نمیشه   به خاطر آبروی خونوادم  . 

بنظرم تو بیارو تواناییای خودت تمرکز کن بیشتربرو باشگاه و ورزش کن و اینکه یه مهارت یاد بگیر و توش حرف ...

من چندسال درس خوندم و استخدام شدم .‌یعنی اون چندسال  فقط به امید رهایی درس خوندم که ی کار و حقوقی داشته باشم . اما الانم  بازم اسیر احساسات خودم هستم . شوهرم خیلی به حرف خونوادش بود و خودشو بدبخت کرد .