2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پول دارید نمیخرید؟

نه ولی خب میتونم پس انداز کنم هر سری ب اندازه ۱گرم ۲گرم بگیرم ولی دیگه انقدر هی میره بالا آدم انگیزشو از دست میده...البته اینم بگم من خودم تو صندوق قرعه کشی طلا اسم نوشتم...ولی از وقتی طلا ب گرمی ۸و خورده ای رسیده دیگه انگیزه ندارم.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...

من توکل کردم به خدا و 125میلیون خریدم تا چه پیش آید زین پس الله اعلم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نه ولی خب میتونم پس انداز کنم هر سری ب اندازه ۱گرم ۲گرم بگیرم ولی دیگه انقدر هی میره بالا آدم انگیزش ...

پس پولتون نگهدارید برا زمانی که بره طلا بالای ۱۰،۱۵ تومن

اون موقع شاید انگیزه داشته باشید

پس پولتون نگهدارید برا زمانی که بره طلا بالای ۱۰،۱۵ تومناون موقع شاید انگیزه داشته باشید

انقدری دارم ک گرمی ۱۰  ۱۵تومنم بشه دلم نخواد و نیازی ب انگیزه نداشته باشم...شما ولی مث اینکه خیلی انگیزه دارید و خیلی دوس دارید بخرید بسم الله بخرید کسی جلوتونو نگرفت چیکار ب بقیه دارید کسی ک بخواد بخره گرمی ۵۰ میلیونم باشه میخره....یاد بگیریم دخالت نکنیم تو کار دیگران.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...