2777
2789
عنوان

از چه چیزی برای سفید کردن نواحی

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 45 پست
ببین من از هر چی کرم روشن کننده که بگی استفاده کردم اوایل جواب میدادن بهتر میشدن بعد چند ماه باز دوب ...

من این دوتا ناحیه پودر موبر از این بسته بندی میزنم یکمممممممم بهتر شده ولی کاگل درست نشده 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای سرزانوهام از کرم سفید کننده استفاده میکنم واسکراپ بدن تاحالا که خوب بوده ده دوازده روز شروع کردم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

پودر واجبی یا همون نوره زرنیخ دار زرد رنگ

بوش خفه کننده اس

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

من این دوتا ناحیه پودر موبر از این بسته بندی میزنم یکمممممممم بهتر شده ولی کاگل درست نشده

درست نمیشه لیزر بهتر می‌کنه اما لیزر هم موهای زائد رو به کل از بین نمیبره باردار هم که بشی کل لیزر رفتنات پوچ میشه 

تیرگی یه چیز طبیعیه اغلب آدما دارن حتا آقایون دارن من چندین نفر آقا دیدم تو فیلم اون ناحیه تیره بود خیلی براشون

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

الان یکی میاد میگه من سرخ و سفیدم شما مگه تیرگی دارید؟ اره عزیز دل ما تیرگی داریم 😑

عزیزم از لایه بردار بدن استفاده کردید؟ میگن خوبه روشن میکنه منم استفاده کردم ولی خیلی تاثیر ندیدم فقط جوشای زیر پوستیم رو ریخت بیرون

ایشالا ک خیره

درست نمیشه لیزر بهتر می‌کنه اما لیزر هم موهای زائد رو به کل از بین نمیبره باردار هم که بشی کل لیزر ر ...

چندین نفر اقارو چجوری دیدی😂😂🤔🤔

نه بابا بگو

خواهرم محصولات نفیس میفروشی اون برام اورد هم کرم هم اسکراپ والا زانوهام کلی تغییرکرده