بلاگرـمناطقـمحروم مدیر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2524 عنوان چگونه شوهر خوب تور کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 142 پست با قیافه اخلاق سر زبونی چله گرفتن؟ خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش! 1404/01/11 | 13:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moooalemmmm عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2150 شما الان شوهر نکردین؟ هم اصالت منی و هم همکار منی اتفاقاً اصفهان که پسراش نسبت به تهران بهترن در ضمن تو شغلت نشده کسی معرفیت کنه ؟؟همکاری چیزی به هر حال معلمیبعدش اصفهانیا خیلی معرفی میکننن واسطه زیاد هست
ali7074 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 453 لطف دارید مرسی ولی من میخامت😅 خدایا همه بندهاتو مث هم ببین 😕
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2524 هم اصالت منی و هم همکار منی اتفاقاً اصفهان که پسراش نسبت به تهران بهترن در ضمن تو شغلت نشده کسی معر ... یه معلم اومد خواستگاریم قیافش به دلم نبود یکی دیگه بود خیلیییییییییی خوشم اومد ازش فامیلامون پروندنش خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2524 مرسی ولی من میخامت😅 راهم از تو دوره دوره خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2524 هم اصالت منی و هم همکار منی اتفاقاً اصفهان که پسراش نسبت به تهران بهترن در ضمن تو شغلت نشده کسی معر ... زیاد معرفی نمیکنن انگار میترستن مثلا خیلی معلم میاد به همکارامون میگن زن میخوایم ولی همکارامون معرفی نمیکنن خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5875 همیشه میگم چرا نباید همه ی دخترا توسن خودشون تو زمان خودشون مصلا حول و حوش۲۰ ازدواج کنن چرا باید یه ... آره کاملا موافقم باهات👌👌حتی من خانم پزشک فوق متخصص میشناسم حدودا ۵۰ سالشه و مجردهو بشدت پشیمونههرچیزی زمان خودشو داره متاهلی که شوهرت خوب باشه واقعا لذتبخش میتونه باشه انشاءالله یه کیس خوبش نصیب شما بشه آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2524 مرسی ولی من میخامت😅 شما تو شرکت چکار میکنید مهندسی؟ خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
moooalemmmm عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2150 یه معلم اومد خواستگاریم قیافش به دلم نبود یکی دیگه بود خیلیییییییییی خوشم اومد ازش فامیلامون پروندنش دیگه ؟؟ابتدایی هستی یا دبیرستان ؟؟یه زمانی واسه معلمای دختر سردست میشکستن الانم هست بخصوص توشهرستانای کوچیک و روستاها من دوستام توروستا خواستگار پاسدار و سپاهی و...پرستار و طلا فروش و..
ali7074 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 453 شما تو شرکت چکار میکنید مهندسی؟ مهندس کیوسکی خدایا همه بندهاتو مث هم ببین 😕
moooalemmmm عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2150 آره کاملا موافقم باهات👌👌حتی من خانم پزشک فوق متخصص میشناسم حدودا ۵۰ سالشه و مجردهو بشدت پشیمونههرچ ... ممنونم عزیزم همچنین دیگه سال دیگه باید خونه خودم باشم خسته شدم
رنگین_کمون_83 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 5875 حالا شما متولد ۸۳ هستید وقت دارید هنوز ما نه نگران نباش جدی من دختر دیدم ۳۴ سالگی با یه مورد مناسب ازدواج کرد آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃 لطفا امضامو کپی نکنید🌹. درخواست دوستی نمی پذیرم🌺
ali7074 عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 453 راهم از تو دوره دوره دل من مگه سنگ صبوره تو بگو چ کنم😎😜 خدایا همه بندهاتو مث هم ببین 😕
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2524 دیگه ؟؟ابتدایی هستی یا دبیرستان ؟؟یه زمانی واسه معلمای دختر سردست میشکستن الانم هست بخصوص توشهرستان ... فقط ۳ چهار مورد شغل خوب بود همه دزد و سارق و کلاهببردار معلم ابتداییم خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2524 مهندس کیوسکی کیوسکی چیه تاحالا نشنیدم خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!
بلاگرـمناطقـمحروم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 2524 دل من مگه سنگ صبوره تو بگو چ کنم😎😜 خب باشه پس عکستو بفرست ببینم چ شکلی هستی لااقل خوب، عالی است. عالی نباش، خوب باش!