alith مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 242 عنوان فراموشی 135 بازدید | 20 پست چجوری یکیو فراموش کنم؟قبلا برام مهم بود الان ازش بدم میاد فقط میخوام زود فراموشش کنم چجور؟ 🖤❤️🖤 1404/01/11 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrana2023 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 291 امیدوارم اونی که داری ازش بدت میادرو واقعا بتونی فراموشش کنی 💘چون منی که دلم ازش شکسته و بدتر از تو عمهنوز با خودم کنار نیومدم ولی برای تو دعا میکنم فراموشش کنی
alith مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 242 امیدوارم اونی که داری ازش بدت میادرو واقعا بتونی فراموشش کنی 💘چون منی که دلم ازش شکسته و بدتر از تو ... من ازش خوشم میومد ولی از کارای بعد از کات که کرد ازش بدم اومد تو خودت خواستی دلت بشکنه من میدونم اون یچی دیگه میخواست اون خوبی تورو میخواست همیشه 🖤❤️🖤
mehrana2023 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 291 من ازش خوشم میومد ولی از کارای بعد از کات که کرد ازش بدم اومد تو خودت خواستی دلت بشکنه من میدونم اون ... نه بابا ! خودم دلم خواست بشکنه؟ بهش گفتم برای آخرین بار حرف بزنهولی قبول نکرد، گفت حرفاشو زده ، سرد شد ، زودتر از من بعد هم که فهمیدم نمیتونم از این جهنم بیرون بیام حالا موندم و یه دنیا دلتنگی
alith مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 242 نه بابا ! خودم دلم خواست بشکنه؟ بهش گفتم برای آخرین بار حرف بزنهولی قبول نکرد، گفت حرفاشو زده ، سرد ... شاید اون قبل ترش بهت نیاز داشت که نبودی و از شدت ناراحتی و غم نخواست حرف بزنه من که تورو نمیشناسم ولی تو اونو از خودت روندی شاید چون از قیافش خوشت نیومده بود شاید شاید و شاید های دیگهاونش من نمیدونم خودتون میدونید 🖤❤️🖤
mehrana2023 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 291 شاید اون قبل ترش بهت نیاز داشت که نبودی و از شدت ناراحتی و غم نخواست حرف بزنه من که تورو نمیشناسم ول ... بد موقعی اومدم مهم نیست الان دیگه فرقی میکنه
alith مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 242 نه بابا ! خودم دلم خواست بشکنه؟ بهش گفتم برای آخرین بار حرف بزنهولی قبول نکرد، گفت حرفاشو زده ، سرد ... اون میخواست حرف بزنه ولی تو نزاشتی از دوستی خط زدی و تاپیکاتم که بستی و گذاشتی یکی به خوانوادش فش بده و خودتم اونو باعث بیچارگیت دونستی نباید ازت بدش میومد اون تعلیق بود بخاطر تو اونم 🖤❤️🖤
alith مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 242 بد موقعی اومدم مهم نیست الان دیگه فرقی میکنه خودم تاپیک زدم هرکس نظر بده نظرش محترمه شمام یکی ازونا فرقی نداری با اونا 🖤❤️🖤
mehrana2023 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 291 اون میخواست حرف بزنه ولی تو نزاشتی از دوستی خط زدی و تاپیکاتم که بستی و گذاشتی یکی به خوانوادش فش بد ... بهت گفتم پا نشو تو تاپیک من بیا چه میدونسمتم میخوای به همه یه گاو ببندی
mehrana2023 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 291 خودم تاپیک زدم هرکس نظر بده نظرش محترمه شمام یکی ازونا فرقی نداری با اونا پس اگر منم با بقیه فرقی ندارمبرای چی لایکم کردی ؟چرا دوباره کاری کردی فکر کنم هنوز هم میخوای برگردم
alith مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 242 بهت گفتم پا نشو تو تاپیک من بیا چه میدونسمتم میخوای به همه یه گاو ببندی منم نمیدونستم گاو فحش حساب میشه تازه بهش گفتم اگه تعلیق کنی گاوی نکرد پس گاو نبود 🖤❤️🖤
alith مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 242 بهت گفتم پا نشو تو تاپیک من بیا چه میدونسمتم میخوای به همه یه گاو ببندی اوکی اصلا نمیدونستی میدونستی که کار درستی نیست همه راه ی ارتباط اون با خودتو ببندی 🖤❤️🖤
mm123509 عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1315 من هنوز نتونستم البته بگما دوماهه از کات کردنمون میگذره ❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️
mehrana2023 عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 291 منم نمیدونستم گاو فحش حساب میشه تازه بهش گفتم اگه تعلیق کنی گاوی نکرد پس گاو نبود مگه نمیگی تعلیق شدی ؟پس چجوری تعلیق شد اون کاربریت ؟نی نی یار نکرد ؟
alith مدیر استارتر عضویت: 1404/01/07 تعداد پست: 242 پس اگر منم با بقیه فرقی ندارمبرای چی لایکم کردی ؟چرا دوباره کاری کردی فکر کنم هنوز هم میخوای برگردم تو اگه لایک نمیکردی منم نمیکردم چرا باید نخوام برگزدی؟ 🖤❤️🖤