2777
2789
عنوان

غیبت نکردن

81 بازدید | 14 پست

کسی هست تا حالا پشت سر فردی غیبت نکرده باشه ؟؟بنظرتون خیلی سخته ؟؟خودم وقتایی که ناراحتم...😟ولی خیلی دوست دارم کلا برای همیشه ترکش کنم 

غیبت نکنم

من وقتی از کسی ناراحتم دوست ندارم دربارش زیاد صحبت کنم ، اگه هم صحبت کنم اسم طرفو نمیارم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی از کسی ناراحتم دوست ندارم دربارش زیاد صحبت کنم ، اگه هم صحبت کنم اسم طرفو نمیارم

منم همینم اصلا نمیخوام ببینمش یا همکلام شم باهاش که بخوام وقتمو بزارم برای چیک چیک کارو لحظه هاش

به نظرم ما آدم معمولیا از دستمون در میره اما من تازگیا دارم تلاش می کنم که غیبت نکنم

آره درسته...ولی هستن کسایی که اصلا غیبت نمیکنن... بنظرم اصلا نباید به اون موضوع فکر کرد چون اگه غیبتم نکنیم بازم تو دلمون نسبت به اون طرف گمان بد داریم 

غیبت نکنم

تقریبا اهل غیبت نیستم شاید سالی پیش بیاد اونم رفتارهایی که بقیه دیدن مثلا دیروز در مورد مهمونی گدا بازی خواهر شوهرم که همه بودیم حرف زدیم و خندیدیم اما اینکه برم برای کسی که تو اون جمع نبوده تعریف کنم نه   هر کسی هم جلوم غیبت کنه بهش میگم چرا اینارو به من میگی یا از اون که نیست دفاع میکنم  فقط اونوقت که مجبورم سکوت کنم سخته 

تقریبا اهل غیبت نیستم شاید سالی پیش بیاد اونم رفتارهایی که بقیه دیدن مثلا دیروز در مورد مهمونی گدا ب ...

خوشبحالت.واقعا خیالت رااحته...حق الناس بگردنت نیست... 

غیبت نکنم

خوشبحالت.واقعا خیالت رااحته...حق الناس بگردنت نیست...

نه بابا منم بداخلاقم بزنه سرم داد میزنم هر کی ی جور میلنگه  اما کلا اهل فضولی توهین یا دروغ و غیبت نیستم  به رازداری معروفم  غیبت ترک کردن خیلی آسونه  میدونی بدبختی من چیه همسرم دقیقا برعکس منه و همیشه دعوامون میشه سر غیبت کردنش و حتی تهمت زدنش