2777
2789
عنوان

درامد

66 بازدید | 3 پست

به من یک پیشنهاد کاری شده شدیدا فکرم رو درگیر کرده با حقوق 25 میلیون شدیدا دو دل هستم که برم یا نه دانشجو هم هستم که یک مقدار شرایط رو برام سخت تر میکنه ولی خوب واقعا دوست دارم برم سرکار (مشکل مالی ندارم ولی استقلال رو دوست دارم)این هم حقوقش مناسبه ولی یک سوالی داشتم من کلا خرج زیادی ندارم یعنی لوازم ارایشی یا لباس و اینارو نهایتا 3یا4 بار در سال میخرم پولم رو چیکار کنم ؟یعنی جمع بشه طلا بخرم یا یک شخص قابل اطمینان میشناسم تو کار خرید و فروشه بذارم یکم جمع بشه بعد به اون بدم یا نه؟واقعا سردرگمم چون اگر همینطور تو حساب باشه پول ارزشش هی میاد پایین .و اینکه با این شرایط اگر شما جای من بودید کار رو قبول میکردید؟

منم دانشجوام و کار غیر حضوری میخوام اگه اشنا میشناسید معرفی کنین🫠

والا کار من غیر حضوری نیست حضوریه ولی چند وقت قبل سنجش یک پیام بهم داده بود انگار مشاور استخدام میکرد با حقوق 20 میلیون به نظر من یک سرچی تو بخش استخدامی های سنجش کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان