2777
2789
عنوان

تب کودک 4 ماهه

4726 بازدید | 23 پست

سلام خانوما وقت بخیر

دیروز واکسن 4 ماهگی دخترم رو زدن

خانومی که واکسن روزد گفت هر 4 ساعت یکبار چک اگر تبش از 37.5 بیشتر شد استامینوفن بده نشد نده

ولی تو دوماهمگی گفته بودن از 37 بیشتر باشه باید داد

خوب 3 4 ساعت بعد تبش رفت بالا و به 38 رسید استامینوفنشو دادم 

و هر 4 ساعت یکبار هم چک میکردم که اگه بالارفت بدم امروز صبح دیدم تبش رفع شده کامل و نگرانیم تموم شد 

اما از عصر به بعد دوباره شروع شد و باز رسید به 38

من خیلی نگرانم اخه میگفتن واکسن 4 ماهگی زیاد مشکل ایجاد نمیکنه

از یه طرف هم دندون در اورده میترسم ازون باشه ضعیف بودنش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز اول هر ۴ ساعت روز بعد هر ۶ ساعت روز سوم هر هشت ساعت.جدا از تب بدن درد هم دارن.اینجوری هیچ اذیت نمیشن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
روز اول باید هر ۴ ساعت قطره رو میدادی اگه بعد ۲۴ ساعت تب ادامه داشت روز دوم هر ۶ ساعت میدادی.

ساعت 11 دادم خوابید

چند ساعت یبار بدم الان؟

یعنی به خاطر سهل انکاری خودم تبش تموم نشده یا بدنش ضعیف شده؟

ولی از ۳۸ بالاتر رفت ببر دکتر یا اورژانس تبشو بیارن پایین . ۳۸ ب بالا برا بچه ۴ ماهه خطرناکه . &nbs ...

بهداشت ب منم گف تا ۳۸ و نیم تقریبا طبیعیه ولی اگا بالاتر رف حتما باید بره بیمارستان تا کنترل بشه.

ساعت 11 دادم خوابید چند ساعت یبار بدم الان؟ یعنی به خاطر سهل انکاری خودم تبش تموم نشده یا بدنش ضعی ...

الانم اگه میتونی چک کن ببین پایین تر اومده.اگه اومده ک ان شاالله قطره داره اثر میکنه و تا فردا خوب میشه.ولی شما هر ۴ ساعت تا فردا قطره رو بده