ماماننیکانوویهانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 795 عنوان چرا به من نگفته 458 بازدید | 51 پست شوهرم خونه مادرش که فوت شده رو ، بنا به دلایلی وکالتش رو داده به اسم خواهر بزرگش ، یکسال پیش من الان فهمیدم ، رو اون خونه هیچ طمعی ندارم ، اما هزار تا سوال تو ذهنمه ، چرا به نگفته ، یعنی عمدا از من پنهون کرده ، احساس بدی دارم 1404/01/11 | 09:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماننیکانوویهانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 795 اینم بگم چهار تا خواهر شوهرم مجردن ، به علاوه برادر شوهرم که تو اون خونه زندگی میکنن
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 10737 شخصا اگه همچین موردی پیش بیاد هیچی نمیگم. خونه پدری خودشونه به من ربطی نداره.
ماماننیکانوویهانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 795 شخصا اگه همچین موردی پیش بیاد هیچی نمیگم. خونه پدری خودشونه به من ربطی نداره. گفتم که بحث خونه نیست چرا به من چیزی نگفته
ماماننیکانوویهانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 795 این نوع رفتار علاوه بر ناراحتی من باعث بی اعتمادی میشه ، باعث میشه منم در آینده یه چیزایی رو ازش پنهون کنم و یه رابطه ناسالم شکل بگیره
sssssssstar عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 10737 گفتم که بحث خونه نیست چرا به من چیزی نگفته حتما صلاح ندونستهشوهرم خیلی از مسائل خانوادهشو به من نمیگه. مربوط به خودشو میگه ولی مسائل خانوادهشو نه. خودمم همینطورم.
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6625 به نظرم اصلا دخالت نکن چون خودتو سبک میکنی.حتما دلایل خاص خودشو داره. 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ماماننیکانوویهانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 795 حتما صلاح ندونستهشوهرم خیلی از مسائل خانوادهشو به من نمیگه. مربوط به خودشو میگه ولی مسائل خانوادهش ... ولی رابطه ما اینطوری نیست ، چی تو من دیده که ازم پنهون کرده
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6625 این نوع رفتار علاوه بر ناراحتی من باعث بی اعتمادی میشه ، باعث میشه منم در آینده یه چیزایی رو ازش پنه ... سعی کن شکل نگیره چون به شما مربوط نیست این موضوع 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
soha1364 عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 825 این نوع رفتار علاوه بر ناراحتی من باعث بی اعتمادی میشه ، باعث میشه منم در آینده یه چیزایی رو ازش پنه ... منم همیشه ب همسرم میگم رفتارم با تو جواب همون رفتاراییه ک باهام داری خوب باشی خوبم بد باشی بدم
ماماننیکانوویهانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 795 به نظرم اصلا دخالت نکن چون خودتو سبک میکنی.حتما دلایل خاص خودشو داره. دخالتی نکردم فقط ناراحتیم رو عنوان کردم و هزار سوال تو ذهنم
اناالحق عضویت: 1402/10/06 تعداد پست: 9172 این نوع رفتار علاوه بر ناراحتی من باعث بی اعتمادی میشه ، باعث میشه منم در آینده یه چیزایی رو ازش پنه ... نشنیدی می گن بی خبری خوش خبری خیلی چیزها را لازم نیست آدم بدونه
ماماننیکانوویهانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 795 منم همیشه ب همسرم میگم رفتارم با تو جواب همون رفتاراییه ک باهام داری خوب باشی خوبم بد باشی بدم متاسفانه من نمیتونم چیزی رو ازش قایم کنم همه چی را با جزئیات همیشه میذارم گفت دستش
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 6625 متاسفانه من نمیتونم چیزی رو ازش قایم کنم همه چی را با جزئیات همیشه میذارم گفت دستش اگر مسایل خانوادتو میزاری کف دستش که کارت غلطه. 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖
ماماننیکانوویهانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/12 تعداد پست: 795 نشنیدی می گن بی خبری خوش خبری خیلی چیزها را لازم نیست آدم بدونه فعلا که من خبر دار شدم ، فقط نگرانیش برام مونده ، و رابطه ای که با شوهرم فهمیدم باید تو یه چیزایی تجدید نظر کنم