2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

137 بازدید | 22 پست

میدونم برای مصاحبه تراز کنکور اردیبهشت حساب میشه

اما در کل برای پذیرش و قبولی نهایی کنکور تیر هم تاثیر داره ؟ اگر تراز تیر بیشتر شد اونو تاثیر میدن؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی منطقه حرفتون

بیشتر از همونا پذیرش میکنند.هم سهمیه دارن رتبه رو خیلی بهتر می‌کنه هم تو مصاحبه تاثیر مثبت داره.همین جا یه عده هستند تراز و رتبه منطقه خوبی نداشتن ولی با سهمیه رفتن مصاحبه و قبول شدند

نمیدونم یه ماهه چجوری تستی جمع کنم

بزنانه خوب بریز بیشتر آزمون بدین

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم