maryam1254 مدیر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 3041 عنوان بچها واجبهدلطفا بیاید | مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 18 پست من انقد کلا هبردار دیدم میترسم انلاسن چیزی سافرش بدم الانن دسترسی ب چیزای حضوری باشه ندارم کاون عطرای هستن قلمیا ۳۵گرمن مثلا ۳۵گرم عطر وانیلی ریختن تو اون تو یه سایتی ک پیج هم داشت دونه ای ۵۰ که بسته ی ۱۰ تایی بود ۵۰۰بنظرتون کلاهب رداری نیس ت؟کسی خریده ک راضی باشه.؟یا اصلا براشون رسیده باشه در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻 1404/01/11 | 09:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
centralperk عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 2066 من این سایتی که میگی نمیشناسماما این عطر کوچیک ها سمپل هستنخیلی وقتها بوش با ادکلن اصلی فرق دارهو اصلا هم توقع عطر موندگار نداشته باش
maryam1254 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 3041 من این سایتی که میگی نمیشناسماما این عطر کوچیک ها سمپل هستنخیلی وقتها بوش با ادکلن اصلی فرق دارهو ... بله مرسی ولی تقریبا بزرگن ۳۵میلن یعنی یکم از حالت سمپل خارجن معمولا ۱۰گرم یا ۵گرمیا هستن برای سمپل به هرحال ممنونم از راهنماییتون گل در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9673 نظر نبود ولی نوشته بود ۲۲تاش خریده شده و فقط دوتا مونده دیگه نمیدونم خو یچیز ارزون ازشون بخر بعد اگه درست بود ازشون خرید کن
امیرنیک عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2578 نترسونید🥲😅حالا ریسک میکنممیخرم زیاد نیس ولی خواستم بدونم چند مدل دیگه هم هست ک اگر مطمئنه اونارم ... خواهش میکنماین پکی ک خریدین اگر خوب بود و راضی بودین بعد هم بخرین بقیه رو بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن)