2777
2789
عنوان

بگم یا نه میکشه

132 بازدید | 8 پست

برادر شرم 

قبلا قلیون میکشید این هیچ 

الان قایمکی داشت ازین نمیدونم بهشون چی میگن سیگار برقیه چه بلاییه میکشید فردا داریم میریم سفر میترسم اونجا دعوا پیش بیاد یا....  

یا به برادرم بگم اون چیزو اونجا نیار بحث پیش میاد 

یا کلا میترسم کارش به چیزای دیگ بکشه 

هی میترسم چیزای دیگه بکشه

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

اسم اونی که مد نظرتون هست ویپه

فکر نکنم ضرری داشته باشه 

فقط دوده

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرتون چند سالشون هست؟

سیگار برقی و قلیون زیاده بین جوان هه،به ویژه خانم ها جدیدا،

ولی اگه فقط همینا رو استفاده میکنه،جای نگرانی نیست

ولی اگه دیدی داره پا فراتر میزاره،حتما به خانواده بگو

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم

برادرتون چند سالشون هست؟سیگار برقی و قلیون زیاده بین جوان هه،به ویژه خانم ها جدیدا،ولی اگه فقط همینا ...

22

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

22

خب 

سنشون بالاست

قطعا از مشکلات و عوارض مصرف مواد مخدر اگاه هست،

نگران نباشید

ولی اگه دیدید توی دوستانش معتاد داره،

اجبار کنید که قطع ارتباط کنه باهاش

دایره زندگیم کویچکه،حدم رو خودم میدونم