2777
2789

وای من فردا ۱۲ نفر مهمون دارم الان دارم از خستگی تلف میشم چطور ۵۰ نفر دعوت میکنید اصلا جا میشن ؟! 😂

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

۵۰ نفر زیاده از بیرون غذا بگیر ،من تا ۳۰ نفر درست میکنم اما بیشتر دیگه همه چیز رو آماده میگیرم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راستش جا نمیشیم باید مهمونا رو ببرم خونه مامانم

توان بدنیتون اجازه میده از اینهمه آدم پذیرایی کنید و آشپزی کنید و تدارکات؟ کمکی دارید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چه اعصابی دارید خدایی!!!

۵۰ نفر دیگه یه مراسم عروسی و عقده انگار

من نهایت مهمونیام ۸ تا ۱۰ نفره اونم سالی یکی دوبار بیشتر بشن برای تولد یا ...دست به هیچی نمیزنم از بیرون

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

برنج که بستگی به میزان خورد و خوراک مهموناتون داره ما واسه بزرگا نفری یکی بچه ها دونفر یک لیوان در اخر ۳,۴تاذاضافه میریزیم

سالاد هم هر ظرف رو برای ۵نفر در نظر بگیر که بازم بستگی به سایز ظرفت داره

همه خودشون کمک میکنن ،

آشپزی با این حجمم خیییلی خسته کنندست 

بستگی به اشتهای مهمان ها داره ولی به طور معمول نفری یک پیمانه پلوپز برنج می ریزند و اگر مهمانها بچه ندارند و خوش اشتها هستند پنج پیمانه اضافه کن . سالاد هم برای هر شش نفر یک دیس کافیه .