2777
2789
عنوان

اگه شوهرم این پولو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 45 پست

یاد بگیر و بهش هم یاد بده...وقتی خودشم درگیر بشه کم کم علاقه مند میشه و با هم زودتر یاد میگیرید

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد بگیر و بهش هم یاد بده...وقتی خودشم درگیر بشه کم کم علاقه مند میشه و با هم زودتر یاد میگیرید

اون وقتشو نداره عزیزم

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

۲۳ سالته مبگی دیره؟

من ۲۸ سالمه میخوام با فرندز یاد گرفتن زبان رو شروع کنم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وا سنت که بالا نیست. آدم تواین سن هنوز قدرت یادگیری بالایی داره.

چی بگم واللا

همش با خودم میگم الان باید زبان رو استفاده میکردی نه اینکه تازه یاد بگیری 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اون وقتشو نداره عزیزم

تو صحبت کن در طول روز اونم کم کم یاد میگیره..تو مکالمه های روز مره ات

۲۳ سالته مبگی دیره؟من ۲۸ سالمه میخوام با فرندز یاد گرفتن زبان رو شروع کنم

تا چشم بهم بزنم 28 هم میشم دیگه عزیزم

فرندز رو در برنامه دارم

الان اکسترا رو می بینم خیلی خوبه کلی باهاش یاد گرفتم

اگه میخوای درخواست دوستی بده آیدی بدم بهت بیا تلگرام فرندز رو با زیرنویس همزمان فارسی و انگلیسی خریدم بفرستم برات

تو صحبت کن در طول روز اونم کم کم یاد میگیره..تو مکالمه های روز مره ات

نه اصلا خوشش نمیاد

میگه اونا که بلدن این ادا و اطوار ها رو نمیان

نه اینکه خیلی خسته میاد خونه. میگه به زبون خودمون حرف بزن

تا چشم بهم بزنم 28 هم میشم دیگه عزیزمفرندز رو در برنامه دارمالان اکسترا رو می بینم خیلی خوبه کلی باه ...

ممنونم عزیزم فکر کنم توی نت بتونم پیدا کنم.

بنظرم اقدام کن مثلا تحقیق کن و ی استاد زبان اکی انتخاب کن بعد بهش بگو آره استاد خوب هم پیدا کردم . ...

استاده رو پیدا کردم

دوستم میخواد آیتلس بگیره داره با اون کار میکنه

ممنونم عزیزم فکر کنم توی نت بتونم پیدا کنم.

باشه موفق باشی

زیرنویس فارسی و انگلیسی خیلی کمک کننده اس

نه اصلا خوشش نمیادمیگه اونا که بلدن این ادا و اطوار ها رو نمیاننه اینکه خیلی خسته میاد خونه. میگه به ...

ادا اطوار نیست مخصوصا وقتی که داری یاد میگیری...بالاخره باید حرف بزنی تا مکالمه ات اوکی بشه