2777
2789
عنوان

من واسطه بین دو نفر شدم

110 بازدید | 14 پست

بچه ها یکی از دوستام به اون یکی دوستم پول قرض داده و گفته هر وقت پول دستم اومد قرضتو میدم الان تو قرعه کشی خانوادگی اسمش در اومده و پول داره 

این یکی که پول قرض داده بهم گفته یه جوری بهش برسونم پولشو لازم داره تا پول رو بهش بده 

دوستم که قرض گرفته میگه نه باید خودش بیاد بهم بگه تا من پول رو بهش بدم والا نمی‌دم 

اونی که قرض داده هم میگه. من نمی‌گم پولم رو پس بده خودش باید شعور داشته باشه پول قرض رو برگردونه 

به نظرتون حق با کی 

واسطه رو ولش کن ! اونی که پول رو دستش داده ، باید همونم پول رو ازش بگیره !

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری با قرضی که دستشون پولش اومده دستشون راحت میخوابن

من ۶۰ تومن به یه مغازه دار بدهکار بودم کارتمو اشتباه برده بودم امروز فقط ۴۰ دقیقه مسیرو رفتم پولشو بدم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
دقیقا سوال منم هست

شما پول رو ازش بگیر  بهش بده به اعتبار شما این پول رد و بدل شده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

خدایی خجالت نمیکشن تو حسابشون پوله ولی قرضشونو نمیدن!!!  من وهمسرم کرایمون عقب بیفته نون خالی میخوریم ولی کرایه رو مبدیم ..مردم  چ اخلاقایی دارن

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

میگه خودش باید بیاد به من نمیده

بگو اعتبار من خراب میشه 

بگو اعتبار من خراب میشه

دیگه شماره حسابشو دادم بهش مبلغشم می‌دونه 

از این طرف اونی که قرض داده هم بهم گفت هیچ کار نکنم فقط شماره حساب بدم بهش 

داد داد 

نداد اشکال نداره 

خودش گفت دیگه 

حالا ببینم چی میشه

یعنی بره پول خودش رو گدایی کنه ؟؟!!

چه ربطی داره؟ هرکی پولشو بگیره گدایی کرده؟☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

چه ربطی داره؟ هرکی پولشو بگیره گدایی کرده؟☺️

دقیقا اونم همین رو میگه 

یه لحظه برام وقت بزار بگو چه منطقی پشت این حرف هست 

فرض کن قرض گرفتی الان پول دستت اومده آدم سالم بدون اینکه طرف مقابل بگه قرض ش رو میده و تشکر هم می‌کنه موقع نیاز بهش کمک شده 

ولی این میگه باید بیاد ازم پولشو بخواد 

این چه منطقی 

اشتباه کرده بهش پول قرض داده کارش رو راه انداخته ؟؟!!!

دقیقا اونم همین رو میگه یه لحظه برام وقت بزار بگو چه منطقی پشت این حرف هست فرض کن قرض گرفتی الان پول ...

نه اصلا اشتباه نکرده ، اتفاقا انسانیت کرده که مشکلشو حل کرده!

بعد خود تو جواب خودتو دادی که : ( آدم سالم بدون اینکه طرف مقابل بگه قرض ش رو میده و تشکر هم می‌کنه موقع نیاز بهش کمک شده )☺️