2777
2789
عنوان

جوش صورت

37 بازدید | 5 پست

من صورتم جوش میزنه  وی گونه هام و کلا کارای صورتم و پشونیمم کمی میزنه راکوتان خوردم یه ماه ب دستور پزشک ولی خیلی خوب شد صورتم ولی پریودیم بهم خورده بود همیشه ک ۷ روز خون ریزی داشتم اون روز ۱۴ روز داشتم منم قطع کردم ولی پریودیم اوکی شد اما صورتم‌جوش زده نمیدونم چیکار کنم کسی هست تجربه ای چیزی داشته باشه ۱۷ سالمه پوستم چربه🥲

راکوتان خیلی بده توروخدا نخور ارزش نداره به چه قیمتی اخه

چهارتادونه جوش ک این حرفارونداره منم خیلی جوش داشتم هنوزم ۲۳سالمه دارم ولی راکوتان سمه

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

راکوتان خیلی بده توروخدا نخور ارزش نداره به چه قیمتی اخهچهارتادونه جوش ک این حرفارونداره منم خیلی جو ...

اخه یکم سبزم جوشم میزنم صورتم اصلا یه جوریه همش خجالت میکشم زیادم‌هست جوشام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه یکم سبزم جوشم میزنم صورتم اصلا یه جوریه همش خجالت میکشم زیادم‌هست جوشام

منم سبزه بودم بیینیمم خیلی گوشتی بود صورتم پرجوش صداتمم یکم کلفت بود انقدمسخرم میکردنننن خیلیم دکتر رفتم ولی تا۲۰سالگی خیلی جوش میزدم وخیلی میکندم الان همه رداش مونده ولی یکسره کرم میزنم

وااای منم دقیقا مثل شما کلافم اصلا😔

دیگه دوران بلوغ همینه یکم بگذره خوب میشه توبقیه چیزابه خودت برس ک اون کمتربه چشم بیاد به ابروهات برس به اندامت برس به موهات برس لباسای قشنگ بپوش خوب صحبت کن باادب باش که دیگع چهره وچهارتا جوشت به چشم نیاداعتمادبه نفستم بره بالا