2821
2789
عنوان

عید فطر

308 بازدید | 16 پست

بچه ها ما عربیم

عید فطر رو خیلی خیلی تحویل میگیریم، مثلا از شب ۱۵ رمضان میریم بازار و همه درگیر خریدن عیدی و شیرینی و لباس تا اذان صبح، حتی امشب بدجوووووور شلوغ بود درحدی که نمیشد راه رفت، شاعر میارن یزله میکنن صبحشم کلییی فامیل میاد، شما چطور؟؟ 😍😍عیدتوووونم مبارککک

Ageh yeh roz mano didy giafeh nagir😐🌙

چه قشنگ مبارک شما. هم باشه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقد خوبه 👍ما مراسم خاصی نداریم

یزله چیه؟ 

یه جوری به ماها میگن "ولی یه عده خوشحالن" انگار برای ما جدیده! ما پای روضه امامحسین بزرگ شدیم مشتی! توی هر زیارت عاشورا یه بار گفتیم "و هذا یوم فرحت به آلزیاد و آلمروان" ما از قدیم با اونها پدرکشتگی داریم...ببخش اگه گفتگو رو باهات ادامه ندادم 🎀😊

عیدشمام مبارککک💚ماهم از بچگی مامانمون باکتک غسل عیدفطرمیکرد،، فردا غسل میکنیممممم😆💔

😂😂😂عزیزمممم

عیدت مبارک قشنگم💖💖💖

یه روز عادی مثل بقیه روزا،حالا چون تعطیلاته شاید یه مسافرتی بیرونی مهمونی جایی بریم ولی به خاطر عید نه به خاطر تعطیلی

اینایی که گفتی رسم همه عربهاس یا عربهای اهل سنت؟

عیدتونم مبارک

بلندترین فریاد من سکوت من است...
فقط عید نوروز به رسمیت میشناسمروز فطر بهم میگن عیدت مبارک برام مسخرس

جدا؟ ما حتی عیدی هم باید یا لباس باشه یا طلا یعنی پول نباید بدن اینم رسمشونه

یه روز عادی مثل بقیه روزا،حالا چون تعطیلاته شاید یه مسافرتی بیرونی مهمونی جایی بریم ولی به خاطر عید ...

همه عرب ها و عرب های خوزستان، مثل اهواز

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 25 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز