2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی ۵ یا ۶ ماهه دارن

153 بازدید | 17 پست

شما چطوری بچه هاتونو سرگرم میکنید و به کاراتون می رسید؟ پسر من ۵ ماه و نیمه اس اصلا نمیداره به کاری حتی غذا درست کردن برسم... همش باید پیشش باشم.

توی کریر، تاب برقی، پارک بازی و ... میذارمش نهایتا ۵ دقیقه دووم میاره و زود حوصلش سر میره. یه وقتایی با این وسایل میبرمش تو آشپزخونه چون منو میبینه بیشتر دووم میاره ولی بازم خیلی نمیذاره به کارام برسم

خيلي سن بديه نه بچه ميتونه بشينه نه خوابيدني دووم ميارن منم دقيقا تو همين سن پسرم همين مسكلو داشتم از پا و كمر افتاده بودم انقد كه بغلش ميكردم ولي چاره اي نيست بايد بگذره بزرگتر بشه وقتي خوابه بايد كاراتو بكني هرچند خوابشون هم كم ميشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعی که خوابه کاراتو کن

یادم رفت بگم تو روز خوابش خیلی سبکه تا از روی پام میدارمش زمین ۵ دقیقه بعد بیدار میشه 

البته یه روزایی پیش میاد که نیم ساعت یا یه ساعت پشت سر هم بخوابه ولی اکثرا همونیه که گفتم

خيلي سن بديه نه بچه ميتونه بشينه نه خوابيدني دووم ميارن منم دقيقا تو همين سن پسرم همين مسكلو داشتم ا ...

اره عزیزم سن بدیه اینم همش دلش میخواد بشینه خواب توی روزش هم خیلی کمه به کاری نمیرسم 

دختر من یک ساعت بیداره باز میخوابه.همش بیدار باشه که سخته

پسر منم یه ساعت بیداره بعد خوابش میگیره و بداخلاق میشه... تا وقتی رو پامه خوابه میدارم زمین بیدار میشه... یه وقتایی نیمساعت یا ۴۵ دقیقه رو پام نگهش میدارم... زانو درد گرفتم 

دخترایه من ۵ ماههو نیمه شونه ، منم همین مشکلو دارم به خدا انقدر بغلشون میکنم نه کت وکول دارم نه دست ...

الهی... دوقلو که واقعا سخته... خدا حفطشون کنه... ما توی یکیش هم موندیم.

البته من یه پسر ۸ ساله هم دارم که بعدازظهرا باید به درس و مشق اون هم برسم که کلی ازم انرژی میگیره