shike مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 33 پست کسی هس!؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1404/01/11 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dream_fighter عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2268 بلهههه سلام گلم عزیزم من روی یه نفر کراشم به اسم a میخوام ببینم بنظرتون اونم حسی داره؟اصن عزیز تهش چی میشه من به این میرسم با نه، با کس دیگه ازدواج میکنم؟مرسی گلم🌸🩷 دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃
pany۵۵ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2745 خانوم مهربون و باوقاری هستی سن زیادی نداری بله اما حسم میگه الان ن بیشتر روی روحیه و خودت کار کن سنم 48شوهرم فوت شدهمیشه بگی حست میگه زمانش کی هست؟ یه پسر دارم اون حال روحیش کی خوب میشه؟
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 با کسی تو رابطس؟ میشه احتمال داد چیزی که من حس میکنم برای سرگرمی امکان داری سر به سر ختر بزاره ولی حرف عشق و عاشقی ن
۲۵آتاناز عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 683 سلام راجب ازدواجم چی حس میکنیکی و با چه کسی؟ممنون ندای__درون@
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 سنم 48شوهرم فوت شدهمیشه بگی حست میگه زمانش کی هست؟ یه پسر دارم اون حال روحیش کی خوب میشه؟ نمیتونم بگم بستگی ب خودت و اطرافیانت دارهچند سالشونهبیشتر کنار پسرتون باشین تنهاش نزارین در هیچ شرایطی اجازه بدین حر حرفی تو دلشه بهتون بزنه اگه نوجوونه بهش توجه کنین گیر ندین بهشاگه جوونه بیشتر مراقبش باشی اما ن جوری که فک کنه شک کردین بهش
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 سلام راجب ازدواجم چی حس میکنیکی و با چه کسی؟ممنون واضح تر بپرس عزیزم
pany۵۵ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2745 نمیتونم بگم بستگی ب خودت و اطرافیانت دارهچند سالشونهبیشتر کنار پسرتون باشین تنهاش نزارین در هیچ شرای ... بیماری دوقطبی دارهحس میکنم با شرایطی که دارم هیچ وقت قرار نیست از تنهایی بیرون بیامدورتا دورم انگار دیواره نمیدونم فقط خدا بهم صبر بده
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 اگ دوست داشتی جواب بده حست در مورد آینده من چیه ازدواجم کی و با چطور آدمیهبرم میکاپ موفق میشم؟ ب احتمال زیاد با کسی آشنا میشی ولی پایدار نیست باید فرصت بدیاگه به فکر پولیه که توشی ن با علاقست برو موفق میشی
۲۵آتاناز عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 683 واضح تر بپرس عزیزم کی ازدواج میکنم؟با کسی که تو ذهن و قلبمه ازدواج دارم؟
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 چند سالگی ازدواج میکنم و شغلش چیه و چطور آدمیه ؟ آینده بین نیستم اما حسم میگه آدم خوبیه وضع مالیشم اوکیه شاید یکم خسیس باشه
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 10984 منو میگی چی حس میکنی کلاماه تولد یا اول اسمم یا خصوصیات میگیفرزین حسش چیهآشتی میکنیم؟ازدواج داریم؟ @ندای_درون
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 منو میگی چی حس میکنی کلاماه تولد یا اول اسمم یا خصوصیات میگیفرزین حسش چیهآشتی میکنیم؟ازدواج داریم؟ یا متولد فروردین یا شهریور یا بهمنیکم با مشکل رو برو میشه ازدواجتون سعی کنین بیشتر درمورد افکارتون درموردش باهاش حرف بزنین
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 خصوصیات منم بگو .مرسی روحیه لطیف و شادی داری مشکلات یکم اذیتت میکنه
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 سلام گلم عزیزم من روی یه نفر کراشم به اسم a میخوام ببینم بنظرتون اونم حسی داره؟اصن عزیز تهش چی میشه ... اون یادش ب شما نیست اصلا فکرش درگیره آیندست امکان داره توی مجازی با کسی تو رابطه باشه
ندای_درون عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 913 بیماری دوقطبی دارهحس میکنم با شرایطی که دارم هیچ وقت قرار نیست از تنهایی بیرون بیامدورتا دورم انگار ... بهش محبت کنین تصوری که توذهنتون آینده شمارو میسازه هر روز قبل از نوشیدن آب روی آب خواستتون رو بخونید و از دنیا خواستر چیزی که تو دلتونه باشیدتصویر سازی از آینده ی مد نطرتون قبل از خواب داشنه باشینتفکری که توی ذهن شماست آیندتونو میسازه اینو فراموش نکنین