2777
2789
عنوان

خدایا نذار با این غم بمیرم

192 بازدید | 7 پست

خدایا.. خدا جونم.. من با این درد به دنیا اومدم... کشیدمش.. درکش کردم.. از جون و دل فهمیدمش.. ولی قَسَِمت می دم... قسمت می دم به بزرگیت.. به مهربونیت... به همون الرحمان الرحیمی که اخر اسمت هست.. نذار... نذار با این درد بمیرم... نذار این غم همه جونمو احاطه کنه.. نذار این غم جونمو بگیره...

خودت که می بینی دارم گریه می کنم و از زبون دل پاره م می نویسم برات.. خدایا... اگه خطایی کردم ببخش...بگذر و نذار این رنج بیشتر از این تو جونم رخنه کنه..اگرم نکردم و داری امتحانم می کنی خودت که بهتر می دونی... به خودت قسم دیگه توان ایستان و تحمل ندارم.. بیشتر از این امتحانم نکن...

نذاراین غم جونمو بگیره.. به خودت قسم نذار... 

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ابنا حرفهای منه نوشتی گریم گرفت 🥲

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ مشکلت قابل گفتنه بگو شاید یکی بتونه کمکت کنه

قابل گفتنه عزیزم ولی حل نمیشه..

فقط باید باهاش کنار بیام...

همین...

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چیشده

عزیزم یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم..

که خیلی ازارم داده. و می ده.

توروخدا برام دعا کن..

حل نمیشه ولی از خدا بخواه حداقل یا جونمو بگیره یا دلمو اروم کنه

عزیزم یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم..که خیلی ازارم داده. و می ده.توروخدا برام دعا کن..حل نمیشه ولی از ...

چشم انشالله مشکلت به حق این شب فرخنده و عزیز حل بشه،ااینقدر نگو حل نمیشه پیش خدا آسونه همه چیز شما هم برای مشکل من دعا کن😔خواهش میکنم 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
2790
2778
2791
2779
2792