2777
2789
عنوان

اکستنشن وژه

65 بازدید | 13 پست

من اکستنشن کردم خیلی خوشگل و قیافه ام کلی تغییر کرده چشام لیفت شده ولی تازه چند روزه انجام دادم میترسم مژه هام بریزه من  اسپایکی انجام دادم خیلی پر نبوده که سنگین بشه همین میترسم مژه های خودم بریزه ریمو کنم یا خودش میربزه؟بعد چکار کنم مژه های خودم اوکی بمونه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم من مژه کارم اگه اصولی انجام داده باشه نمیریزه مژه های خودت نگران نباش فقط خیلی دستمالی نکن خود ...

همین امشب بعد شستن صورتم ک اصن دست به چشام نزدم دوتا تار مژه ام افتاده بود به خاطر همین مینرسم 

کارش خوب بود بعد تار به تار کار کرد و خیلی وقت گذاشت 

عزیزم من مژه کارم اگه اصولی انجام داده باشه نمیریزه مژه های خودت نگران نباش فقط خیلی دستمالی نکن خود ...

مژه های خودم پر پشت فقط کوتاه 

یعنی قبلا هم پر بود هم بلند ولی بعد بارداری و اینا دیگه مث سابق نشد 

حالا میترسم همینا هم بریزه و کچلی بگیرم تازه سومین روز 

منم اسپایکی کردمالان یکمش ریخته کم حجم شده مژه ها خودم نه ها مصنوعی ها

چند وقت انجام دادی ؟

خیلی خوشگل میکنه چشما رو 

من حتی برای مواظبت از مژه هام رسمیت هم نمیزدم حالا ی دفعه اومدم اکستنشن کردم 😅

همین امشب بعد شستن صورتم ک اصن دست به چشام نزدم دوتا تار مژه ام افتاده بود به خاطر همین مینرسم کارش ...

عزیزم مژه هم مثل موی سر میریزه ولی چون ریزه ما نمیبینیم مژه سیکل داره سیکلش که بگذره میوفته باز رشد میکنه نکران نباش با یک بار اکستنشن هیچی نمیشه

چند وقت انجام دادی ؟خیلی خوشگل میکنه چشما رو من حتی برای مواظبت از مژه هام رسمیت هم نمیزدم حالا ی دف ...

قبل عید زدم

اره خیلی قشنگ میکنه از این به بعد هی میخوام بزارم دیگه 

از ریمل بهتره والا

مژه های خودم پر پشت فقط کوتاه یعنی قبلا هم پر بود هم بلند ولی بعد بارداری و اینا دیگه مث سابق نشد حا ...

هیچی نمیشه نترس فقط اگه میخوای اکستنشن هات موندگار تر بشه هر روز بشورشون و براش بکش نزار مژه هات زیاد چرب بشن

عزیزم مژه هم مثل موی سر میریزه ولی چون ریزه ما نمیبینیم مژه سیکل داره سیکلش که بگذره میوفته باز رشد ...

آن شاالله چون مژه نمک چشم 

من قبلا چشام خیلی خوشگل بودجه خاطر مژه ها 

چند سال ماوالا و اوردیتری. میزنم ولی مژه هام اصلا مث قبل نمیسه