2777
2789
دورت بگردم درکت میکنم امیدوارم همه چی درست بشه ،امیدوارم حال همه اونایی که بده خوب بشه ،دلم گرفته هم ...

مرسی عزیزم ❤️❤️‍🩹ان شاء الله 

تازه بعد از این همه سال رفتم سرخاکش 💔 خاک کسی که به خاطر یک اتفاقی حتی چهره اش هم یادم نمیاد اما نمیدونم چرا تو همه شب هام هست تو همه تنهایی هام هست. 

استاتر گفتی منتظری مامانت بخوابه دلم میسوزه برای مادرت کاش خدا به مادرت رحم کنه 

به امید روزی که با دستانم معجزه را به دیگران هدیه دهم🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها اسی اف شد منصرف شد یا رو حرفش بود وااای حالم داره بهم میخوره تو ذهنم همش تصور میکنم بیچاره ما ...

هیچی همینجوری بیخبر گذاشت رف ،منم منم حالم خرابه گریم گرفته باورم نمیشه ،کاش بیان بگن حالم خوبه ،دلم واسه مادرش میسوزه خدای من

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

گریم گرفته ،الهی به حق این شب عزیز خدا اونایی رو که باعث درد و رنج مردم میشن رو به سزاشون برسونه

الهیی امین 

هر کس دیگه ای بود شاید کمتر ناراحت میشدم ولی این آدم حیفه 

مرسی عزیزم ❤️❤️‍🩹ان شاء الله تازه بعد از این همه سال رفتم سرخاکش 💔 خاک کسی که به خاطر یک اتفاقی حت ...

خدا رحمتشون کنه ،جاشون بهشت🥺🖤

الهی قلبم گرف ، خدابه دل مهربونتون صبر بده🫂

کاش...

هیچی همینجوری بیخبر گذاشت رف ،منم منم حالم خرابه گریم گرفته باورم نمیشه ،کاش بیان بگن حالم خوبه ،دلم ...

اره واقعا بیچاره مادرشون با چه صحنه ای رو‌ب رو میشن وحشتناکه

امیدوارم موفق نشه ولی قرص برنج شوخی بردار نیس ..حالم ب شدت بد شد نمتونم بخابم 

اره واقعا بیچاره مادرشون با چه صحنه ای رو‌ب رو میشن وحشتناکهامیدوارم موفق نشه ولی قرص برنج شوخی بردا ...

خدا به همه صبر بده

الهی امین ،ان شاءلله خوب باشن

خدا رحمتشون کنه ،جاشون بهشت🥺🖤الهی قلبم گرف ، خدابه دل مهربونتون صبر بده🫂کاش...

فدات بشم عزیزم ❤️خدا رفتگان شمام بیامرزه 🥺

گرچه من همیشه امیدوارم خودکشی نبوده باشه🥲اون آدم مهربون حقش نبود🥺

💔❤️‍🩹

فدات بشم 🫂خدای من این چه وضعیهخستمم خیلیی

قربونت ❤️‍🩹

تا حالا آنقدر از نزدیک حس نکرده بودم مشکلات جامعه چقدر میتونه اذیت کنه افراد رو🥺

قربونت ❤️‍🩹تا حالا آنقدر از نزدیک حس نکرده بودم مشکلات جامعه چقدر میتونه اذیت کنه افراد رو🥺

سلامت باشی 

بخدا منم ،خیلی گناه داشت ، من متاسفم واقعا