2777
2789

ندارم هیچی تو گوشیم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای قلبی که رنجاندی و همچنان دوستت داشت، برای ذهنی که برآشفتی و از آن عبور کردی، فراموش کردنت تنها انتقام ممکن بود.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

کسیو ندارم فقط شب به شب به مشاورم گزارش کار میدم

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

اخر چیشدبرگشتی سر زندگیت؟

سلام عزیزم نه امروز رفتم دادخواست تنظیم کردم مونده امضا اصلا بهم یه زنگم نزد همه میگن سرش جای دیگه گرمه وگرنه هر مردی بود دو روز هم نمیتونست تحمل کنه تو هم خوشگلی هم با وقار و متین در خودمم داره میگه سرش گرمه

سلام عزیزم نه امروز رفتم دادخواست تنظیم کردم مونده امضا اصلا بهم یه زنگم نزد همه میگن سرش جای دیگه گ ...

البته از خودم تعریف نکردم الان بریزم سرم بگن تعریف میکنی نه هر دختری زیبایی های خودشو داره منم مثل همه دخترا ولی اون نه دیگه جوابمو داد و نه دیگه زنگم زد نمی‌دونم چه حکمتیه که عقلم داره حکم می‌کنه من واقعا دوسش دارم اما آدمی که بهم دروغ گفته و بهم تهمت زده و از اعتماد سو استفاده کرده حتما می‌تونه در آینده خیانت کنه اصلا دلم میگه همین الانشم با یکی سرش گرمه فقط نمی‌دونم به کی بگم امتحانش کنه

جدی؟ خیلی ناراحت شدم همش دعا میکردم درست شه

خیلی خوشحالم که اینجا کسی به فکر منم هست ممنونم ازت عزیز دلم خدا خودش آخر عاقبت همه رو بخیر کنه من که دادخواست دادم مطمعن باش اگه منو بخواد وایمیسه تو روی همه میگه دوسش دارم اگر هم نداشته باشه تموم میشه مرگ یبار شیون هم یبار خسته شدم از این همه بلاتکلیفی