2777
2789

من یک جلسه رفته بودم دانشگاه و دختری بغل دستیم بود خودش باهام ارتباط گرفت و حرف میزد کمی(فقط یک روز دیدمش قبل عید) و در اخر سوالات جلسه قبلو ازش خواستم که شمارمو گرفت و فرستاد و چند ساعت بعد سین کردم و تسکر کردم و از برنامه کلاسا ازش سوال کردم هنوز ک هنوزه از قبل از عید پیاممو سین نکرده با ابنکه میدونم انلاین هم شده چون پروفایل عوض کرد

من تو محیط بزرگی مثل دانشگاه تاحالا نبودم برای همین برام سواله

چ دلیلی داره یکی سین نکنه این همه مدت جواب تشکرمو اصلا همچین ادمایی دیدین؟یا میتونه دلیل دیگه ای داشته باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن تلگرامهب نطرتون دلیلش چیه

اگر فقط پیامت تشکر بوده بعضیا کلا مدلشونه پیامایی که جواب نداشته باشرو سین نمیکنن منم همچیت همکلاسی گاوی داشتم

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

من خیلی برام سواله .تلگرامم هستی دوستم میگه میخاست دستت بندازه یا باهات. صمیمی نشه نمیدونم چ ربطی دا ...

خب سوالارو ک فرستاده ربطی نداره 

شاید حوصلش نکشیده گفته ی تشکره دیگ 

اگر فقط پیامت تشکر بوده بعضیا کلا مدلشونه پیامایی که جواب نداشته باشرو سین نمیکنن منم همچیت همکلاسی ...

من هم تشکر کردم و هم از برنامه درسی پرسیدم ازش پرسیدم برنامه کلاسات مثل منه؟؟؟

همینو دقیقا پرسیدم و سین نکرد

من هم تشکر کردم و هم از برنامه درسی پرسیدم ازش پرسیدم برنامه کلاسات مثل منه؟؟؟همینو دقیقا پرسیدم و س ...

چتو کلا دو طرفه پاک کن 

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️