2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخي  دلم سوخت  ايندگان هم به نوع عروسي ما ميخندن  ولي اون شيشه نوشابه رو موندم ...

من که با قوطی نوشابه خوردم فیلمبردار غش کرد گفت بریز تو لیوان با نی گفتم برو بابا فیلم نگیر میخوام غذام بخورم اینقدر غر زد 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
تو عقدمون فیلمبرداره ب منم گفت 😂😂😂 گفتم بروبابا😂😂😂

ب من میگفتن داماد از دستت بگیره موقع رقص بچرخ گفتم هرگز آخه چن روز قبل دختر داییم تو اون صحنه افتاد رو داماد 😂😂😂

خوب چیه مگه .از خوانندگی و لوس بازی های الان بهتره والا

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
من سنم زیاده و هر چی به گذشته بر میگردم  هییییچ وقت تو عروسیامون آبگوشت نمیدادن مربوط به شهر یا ...

والله نمیدونم تو دوران مادربزرگم تو مراسم ها ابگوشت میدادن نکنه مادربزرگه خودمه😂😂😂

ب من میگفتن داماد از دستت بگیره موقع رقص بچرخ گفتم هرگز آخه چن روز قبل دختر داییم تو اون صحنه افتاد ...

😂😂😂😂😂😂😂

ما دوتایی رقصیدیم😄😄😄

ایییی دوتامون بچه 😂

فیلمبرادارم اسکولمون کرده بود انگار😂😂😂😂

ولی فیلم عروسی رو دوست دارم😎

شرمندم جوانی...چقد تلخ تو را میگذرانم😞
من سنم زیاده و هر چی به گذشته بر میگردم  هییییچ وقت تو عروسیامون آبگوشت نمیدادن مربوط به شهر یا ...

ما عروسی داییم که ۲۵ سال پیش بود. خورش قیمه و پلو دادن. بعد اون موقه مثل الان نبود مثل مهمونی دیس و خورش خوری میزاشتن هر کس خودش میگرفت.