2777
2789

من شدید بود برام کاملا زمین گیر شده بودم تقریبا سه ماه عمل کردم دردام قطع شده ولی باید تا ۶ ماه مراعات کنم 

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

من شدید بود برام کاملا زمین گیر شده بودم تقریبا سه ماه عمل کردم دردام قطع شده ولی باید تا ۶ ماه مراع ...

چاره ای جز عمل ندار ه آخه بچم کوچیکه.عملش سخت بود  دردش زیاده تا چه مدت سرپا میش کامل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاره ای جز عمل ندار ه آخه بچم کوچیکه.عملش سخت بود دردش زیاده تا چه مدت سرپا میش کامل

من اونقدر دیر عمل کردم که به نخاعم فشار اورده بود و اسیب زده بود یه مهره بود ولی خیلی شدید بودتا ۲۰ روز شوهرم کمکم میکرد تو رارفتنو بلند شدن نه من بعد عمل سختیه زیادی ندیدم بعداز اتاق عمل بردنم ای سیو نزاشتن درد بکشم اصلا تو خونه هم شوهرم مواظبم بود با خونوادم هنوزم هیچکاری انجام نمیدم تو خونه اره بچه کوچیک سخته مجبوری بغلش بگیری اونجوری خوب نمیشی  دخترم ۷ سالشه خداروشکر تا ۶ ماه باید شدید مراقب باشی تا خوب شی بعد عمل کج را میرفتم تا الان که کم کم دارم بهتر میشم همه میگفتن راست راه برو  ولی گفتم دست خودم نیست نمیشه بدن وقتی خوب بشه خودبخود خوب میشه هر چیزی بوقته خودش اگه راهی نداشتی و کسی باشه که کامل ازت نگهدای کنه عمل خوبه بنظرم 

🥀🖤مامان ۵ ماه شد که نیستی هنوزم شبا وقتی بخودم میگم که یعنی دیگه نیستی واقعا رفتی دلم اتیش میگیره از نبودنت🥺

البته خاهر خودمم پارکی داره ولی فیزیوتراپی میره خیلی وضعیتش بهتر شده ها کمربندم میبنده مراعاتم میکنه اگه بتونی اونم خوبه اب درمانیم میگن خوبه تو اب رابری 

ممنونم عزیزم از راهنماییت.

انشالله هر چه زودتر حالت خوب شه 🙂

فدات تو رو خدا برام دعا عزیز .راستی ادم مثل قبل میشه بعد عمل یانه

والا من اولش نمیدونستم دیسکم انقدر شدیده دکتر میرفتم میگفت دیسکت یه ذره س دردات از سیاتیکو ضفع اعصابه از دیسک نیست  اونقدر درد کشیدما اگه میدونستم زودتر عمل میکردم تا ترکید بعدش ام ار ای گرفتم دیگه دیر شده بود الات اصلا درد ندارم ولی نبلید فشار بیارم فقط باید مراعات کنم تا کامل خوب شم بتونمم کار نمیکنم چون همیشه نمیشه عمل کرد دکتر گفت مراعات نکنی هر سال عمل میشی خیلی مراقب باش راستی خالم تقریبا ۲۰سال پیش عمل کرده تا یه سال مراقب خودش بوده بعدش ازدواج کرده بچه دار شده الان شبو روز مهمون داره و کار سنگینم میکنه مشکلی نداره ولی اگه زود پاشی و کار کنی زحمتت هدر میره الان فقط پیاده روی میکنم و استراحت  ایستاده هم ظرفی چیزی باشه میشورم

والا من اولش نمیدونستم دیسکم انقدر شدیده دکتر میرفتم میگفت دیسکت یه ذره س دردات از سیاتیکو ضفع اعصاب ...

ممنونم که جواب میدی والا به من هر دکتر یه چیز گفت دو تا گفتن عمل شدیدهپارگی یکی گفت متوسطه پارگیش .من بچم کوچیکه استراحت ندارم.کارای خونه بعد عمل میشه انجام داد آشپزی و جارو و ظرف شستن

ممنونم که جواب میدی والا به من هر دکتر یه چیز گفت دو تا گفتن عمل شدیدهپارگی یکی گفت متوسطه پارگیش .م ...

خواهش میکنم گلم خودم کشیدم میدونم بددردیه ببین من الان دوماه و ۱۷ روزه که عمل کردم کارای سرپایی انجام میدم کلی ظرف میشورم ولی چیزای سنگین برنمیدارم نمیخام فشار بیادبهم حتی یه کیلو دیگه هر دفعه نمیتونم عمل کنم   الان میتونم غذا هم درست کنم ولی با احتیاط دکتر بم گفت اصلا خم نشو. جارو هم خطر داره فعلا نمیخام انجام بدم من الان اصلا درد ندارم خودم راحت پامیشم میشینم و حموم میرم تا یه ماه شوهرم دستمو میگرفت تا بلند شم وقتیم بلند میشدم دیگه تنهایی میومدم میرفتم سرویسم بعد ۲۰ روز راحت ادم خودش میره میاد البته فرنگی فیزیوتراپی برو اگه الان بچت کوچیکه چون  بچتو بغل کنی بعد عمل خوب نمیشی من همه دکترا گفتن حتی یه لحظه هم نباید معطل کنی خدا بزرگه من تو وضعی بودم کاملا ناامید الان خداروشکر خوبم امیدوارم  خدا برات بسازه

فدات تو رو خدا هر وقت داری دعا می کنی دلت شکست منم دعا کن

چشم حتما

خدا انشالله کمکت کنه عزیز دلم🙂❤