2777
2789
عنوان

صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولی هفته ششم بودم ک از دستش دادم الان ۸هفته هستم

ای جان چه سخت 😔

ایشالله دیگه فردا خیالت راحت میشه توکلت به خدا باشه 

من هفته ۶ رفتم فقط ساک حاملگی مشخص بود بیشتر بخاطر همین میترسم 😢

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
ای جان چه سخت 😔 ایشالله دیگه فردا خیالت راحت میشه توکلت به خدا باشه  من هفته ۶ رفتم فقط س ...

من کلا دکترم سونو اینا نفرستادم همون دفعه اول ک رفتم گفت هفته ۸ برو سونو قلبش

اما اولی دکترم تا فهمید سونو واژینال برام نوشت.ک گفت ساک حاملگی دیده میشه ک دیگه به چیزای بعدیش نرسیدم

من کلا دکترم سونو اینا نفرستادم همون دفعه اول ک رفتم گفت هفته ۸ برو سونو قلبش اما اولی دکترم تا فهم ...

چه دکتر خوبی ک گفته هفته ٨ برو 

اصلا همین درسته 

من از وقتی رفتم کلی استرس گرفتم 

ک چرا بچه معلوم نیست 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
چه دکتر خوبی ک گفته هفته ٨ برو  اصلا همین درسته  من از وقتی رفتم کلی استرس گرفتم  ...

دورت بگردم استرس اصلا نداشته باش.میدونم روزا لعنتی نمیگذره ک اما همش نماز بخون قرآن بخون.هر روز دستتو بزار رو شکمت ۷بار آیت الکرسی رو بخون میگن خیلی خوبه

دورت بگردم استرس اصلا نداشته باش.میدونم روزا لعنتی نمیگذره ک اما همش نماز بخون قرآن بخون.هر روز دستت ...

خدانکنه عزیزم 

اره واقعا نمیگذره 😔

بدترش اینه ک تو این روزا تهوع هم گرفتم 😣

ای جان چشم میخونم ... مرسی😍

خدانکنه عزیزم  اره واقعا نمیگذره 😔 بدترش اینه ک تو این روزا تهوع هم گرفتم 😣 ای جا ...

من ک از هفته چهارمم دیگه کلا حالم خراب شد.حالت تهوع ببخشی استفراغ.خستگی داغونم یعنی.اما همش میگم خدایا با جون و دلم همه اینارو میگذرونم فقط سالم بهم بدش همین