2777
2789
عنوان

صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی هفته ششم بودم ک از دستش دادم الان ۸هفته هستم

ای جان چه سخت 😔

ایشالله دیگه فردا خیالت راحت میشه توکلت به خدا باشه 

من هفته ۶ رفتم فقط ساک حاملگی مشخص بود بیشتر بخاطر همین میترسم 😢

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
ای جان چه سخت 😔 ایشالله دیگه فردا خیالت راحت میشه توکلت به خدا باشه  من هفته ۶ رفتم فقط س ...

من کلا دکترم سونو اینا نفرستادم همون دفعه اول ک رفتم گفت هفته ۸ برو سونو قلبش

اما اولی دکترم تا فهمید سونو واژینال برام نوشت.ک گفت ساک حاملگی دیده میشه ک دیگه به چیزای بعدیش نرسیدم

من کلا دکترم سونو اینا نفرستادم همون دفعه اول ک رفتم گفت هفته ۸ برو سونو قلبش اما اولی دکترم تا فهم ...

چه دکتر خوبی ک گفته هفته ٨ برو 

اصلا همین درسته 

من از وقتی رفتم کلی استرس گرفتم 

ک چرا بچه معلوم نیست 

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
چه دکتر خوبی ک گفته هفته ٨ برو  اصلا همین درسته  من از وقتی رفتم کلی استرس گرفتم  ...

دورت بگردم استرس اصلا نداشته باش.میدونم روزا لعنتی نمیگذره ک اما همش نماز بخون قرآن بخون.هر روز دستتو بزار رو شکمت ۷بار آیت الکرسی رو بخون میگن خیلی خوبه

دورت بگردم استرس اصلا نداشته باش.میدونم روزا لعنتی نمیگذره ک اما همش نماز بخون قرآن بخون.هر روز دستت ...

خدانکنه عزیزم 

اره واقعا نمیگذره 😔

بدترش اینه ک تو این روزا تهوع هم گرفتم 😣

ای جان چشم میخونم ... مرسی😍

خدانکنه عزیزم  اره واقعا نمیگذره 😔 بدترش اینه ک تو این روزا تهوع هم گرفتم 😣 ای جا ...

من ک از هفته چهارمم دیگه کلا حالم خراب شد.حالت تهوع ببخشی استفراغ.خستگی داغونم یعنی.اما همش میگم خدایا با جون و دلم همه اینارو میگذرونم فقط سالم بهم بدش همین