2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری که من دارم میکنم عشقم ؛طلاق

واقعا؟یعنی بخاطرلجاجت 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

واقعا؟یعنی بخاطرلجاجت 

همون لجاجت باعث خیلی چیزا شده دیگه؛حتی اگه بدونه کار اشتباهی داره مرتکب میشه به خاطر لجاجت بس نمیکنه...

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
همون لجاجت باعث خیلی چیزا شده دیگه؛حتی اگه بدونه کار اشتباهی داره مرتکب میشه به خاطر لجاجت بس نمیکنه ...

موافقم 

من اصلا لج نمیکنم 

سعی میکنم با صحبت متقاعد کنم اما اون همش حرف حرف خودش و کردارش ام همون ک دل خودش میخواد

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
موافقم  من اصلا لج نمیکنم  سعی میکنم با صحبت متقاعد کنم اما اون همش حرف حرف خودش و کردار ...

ما مشاوره هم رفتیم انگار نه انگار...البته مشکلات ما یکی دوتا نبودن؛اگه لج نمیکنه مشاوره بهترین گزینست

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
کاری که من دارم میکنم عشقم ؛طلاق

دراين حدسخته يعني زندگي با يه ادمه لجباز؟؟

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\