2777
2789
عنوان

سنگ کلیه بیاین

39 بازدید | 7 پست

پسرم ۱۵سالش ازعصر دل درد کلیه درد داشت درحدی که عین مار به خودش میپیجید الان گلاب به روتون رفت دستشویی یه سنگ اندازه یه لوبیا دفع کرد واقعا شاخ درآوردم بتظرتون ببرمش دکتر ببینم باز سنگ داره یا دیگه دفع شد بنظرتون. راستی اصلا چطور میشه همچین سنگی دفع کرد؟

آره ببرش حتما منم سنگ کلیه دارم دائم درد کلیه ولی نمی دونم چرا پیگیری نمیکنم

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهم تاحالا سنگ دفع کردین؟

نه من درد داشتم رفتم سنو گفت سنگ کلیه داری دفع نکردم هنوز هنوز هست درد هم هست

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍