𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
همیشه باطن زندگیتو با ظاهر زندگی بقیه مقایسه نکن من خودم نه اهل استوری نه پروفایل عاشقانه ام شاید بقیه فک کنن خیلی شوهرمو دوس ندارم ولی اینجوری نیس اونم خیلی منو دوس داره ولی از بیرون اصلا معلوم نیس به نظرم خودت درگیر هدف یا کار خاصی بکن
ن کاری یه اینا ندارم دلم میخواد بگم به من چ هی هم یاد آوری میکنم ولی....بعدم من همین رفیقا رو دارم
چی بگم والا
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
میشه کمکم کنید خیلی فکر میکنم، هدف خاصی ندارم🥲خیلی دلم میخواد وقت کنم ک به دیگران فکر نکتم
خب باید ببینی توی چه زمینه ای مهارت داری ورزشی یا هنری یا مثلا درس خوندن وکار فکری سعی کن مستقل بشی خودتو درگیر اینستا نکن من اینستا ندارم راحتم نصف شماره های اقوام رو هم ندارم اینجوری از خاله زنکی ها درامان هستم