2777
2789

برای گل مژه اندازه یه قاشق تخم گشنیز بریز توی یه نصف استکان آب جوش درش نلبکی بذار دم بکشه،بعد یا بچکون توی چشمت یا چشمتو چند بار داخلش باز و بسته کن تا کاملا پر بشه توی چشمت بعد بخواب تا صبح

همه عفونتش در میاد چند شبم میتونی انجام بدی تا کلما در بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای گل مژه اندازه یه قاشق تخم گشنیز بریز توی یه نصف استکان آب جوش درش نلبکی بذار دم بکشه،بعد یا بچک ...

عزیزم واسه شالازیون نمیشه؟

ضرر نداره واسه چشم؟

شما تا حالا انجام دادی؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
عزیزم واسه شالازیون نمیشه؟ضرر نداره واسه چشم؟شما تا حالا انجام دادی؟

بله من داشتم چند بارم جراحی کردم

بعد یه بنده خددایی بهم گفت ابن کار رو انجام بده که هربار عفونتا خودش میاد بیرون

شالازیون نمیدونم چیه

بله من داشتم چند بارم جراحی کردمبعد یه بنده خددایی بهم گفت ابن کار رو انجام بده که هربار عفونتا خودش ...

عزیزم خیلی لطف کردی جوابمو دادی خدا خیرت بده انشاءلله.

شالازیون همون گل مژه ای هست ک میمونه و نمیره مثل شما که جراحی کردی فقط عزیزم یه سوالی یعنی شما تخم گشنیز دم کرده چکوندی توی چشمت خوب شد یا شما خودتون تا حالا انجام ندادی

خیلی لطف میکنی جواب میدی گلم

عزیزم خیلی لطف کردی جوابمو دادی خدا خیرت بده انشاءلله.شالازیون همون گل مژه ای هست ک میمونه و نمیره م ...

من بعد جراحیم بازم گل مژه میزدم چندین بار زدم هر بار این کار رو کردم الان خیلی وقته نزدم

ببین من نچکوندم،آب تخم گشنیز رو که بیست دقیقه دم کرده بودم میریختم داخل نلبکی چشممو میذاشتم داخلش چند بار باز بسته میکردم تا حس میکردم کامل رفت به خورد همه جای چشمم بعد نمیشستم دستم نمیزدم پاکش کنم همونجوری میخوابیدم

دم کرده هم دوشب میشد استفاده کنم شب سوم جدید درست میکردم

روی گازم نمیجوشوندم

آبجوش میریختم روی تخم گشنیز درشو نلبکی میذاشتم بیست دقیقه بعد استفاده میکردم

سوالی داشتی در خدمتم

من بعد جراحیم بازم گل مژه میزدم چندین بار زدم هر بار این کار رو کردم الان خیلی وقته نزدمببین من نچکو ...

خیلی ممنون عزیزم انشاءلله دیگه هیچ وقت نزنی.یعنی شما وقتی شب این کارو میکردی صبح میدیدی چرک اومده بیرون؟

آخه مال دختر من تازه نیست الان ۲ماهه که زده و فکر کنم عفونت نیست چون درد نداره.به نظر شما الان ک ۲ماه مونده هم اثر داره؟

شما تا گلمژه میزدی سریع این کارو میکردی یا یکم میگذشت؟

خیلی ممنون عزیزم انشاءلله دیگه هیچ وقت نزنی.یعنی شما وقتی شب این کارو میکردی صبح میدیدی چرک اومده بی ...

بله صبحش عفونتا خارج میشد چند شبم تکرار میکردم

امتحان کنید ان شالله اثر داره چند شب بزنید من تا میزد استفاده میکردم

بله صبحش عفونتا خارج میشد چند شبم تکرار میکردمامتحان کنید ان شالله اثر داره چند شب بزنید من تا میزد ...

خیلی ممنون عزیزم انشاءلله خیر ببینی که جواب دادی لطف کردی