2777
2789
عنوان

نیرو کمکی برای کارهای خونه

62 بازدید | 10 پست

خانما من شاغلم دوتا دخترم دارم خیلی اذیت میشم سر کارهای خونه شده گاهی تا سه صبح بیدار بمونم تا خونه رو مرتب کنم  دیسک کمر و آرتروز گردنم دارم بخاطر همین فکر میکنم اگه کمکی بگیرم خیلی خوبه حالا هفته یه‌بار یا دوبار بیاد 

فقط چجوری بهش اعتماد کنم چطوری باهاش صحبت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بزرگم یه کمکی داشت هفته دوبار میومد پیشش دو سه سال بود که میومد خونه مامانبزرگم یه بار مامانبزرگم  میخواست بعدازظهر یکم بخوابه انگشتر و دستبندش رو در آورده بود گذاشته بود کنارش موقعی که از خواب پاشده بود دیگه کنارش نبود بعدا رفتم خونش از دوربین نگاه کردم دیدم این خانمه ورداشته 

مگه چیکار میکنی؟خونه تون چند متریه؟از این خونه اعیونی هاست؟

نه بابا اعیونی کجا بود فقط چون ویلاییه در و پنجره خیلی باز میشه زود کثیف میشه خونه 

بلاخره هفته ای دوبار جارو بزنم طی بزنم گردگیری و ایناا هربار که این کارا رو میکنم بعدش باید مسکن بخورم خیلی گردنم اذیتم میکنه

چرا خودتو اذیت میکنی 

مامان من سالی یکبار هم خونه رو گردگیری نمیکنه 

تنها کسی که بعضی وقتا شاید شیش ماهی یکبار گردگیری کنه بابامه

خونه رو هم هفته ای یکبار خود من جارو میزنم 

گردن تون هم که درد میکنه 

اصلا کار اضافه نکنید 

کسی هم ناراحته خودش کار ها رو انجام بده نه اینکه به شما بگه انجام بدید

بی آب و تاب و توان،

چرا خودتو اذیت میکنی مامان من سالی یکبار هم خونه رو گردگیری نمیکنه تنها کسی که بعضی وقتا شاید شیش ما ...

یعنی چی اخه نمیشه که یسال خونه رو گردگیری نکرد خونه پر از اشغال میشه 

بخاطر این موضوع خیلی اذیت میشم گفتم یکی بیاد این کارا رو کن هم وقت استراحت من بیشتر میشه هم گردن و کمرم زیاد اذیت نمیشه 

بخاطر اینکه خیلی سرپا وایمیستم کمر درد گرفتم انقدرم پشت سیستم نشستم گردن درد دارم

نه مثلا هفته ای دوبار بعدازظهر ها بیاد که خودم هستم اتاقارو مرتب کنه جارو و گردگیری و این کارا

از شرکت ها میتونی بگیری. اینترنت سرچ کن. من از اچاره برای.کار خونه یک روره گرفتم خوب.بود.