2777
2789
عنوان

همسایه وحشی و بچه بی تربیت

190 بازدید | 8 پست

ما یک همسایه واقعا بی شخصیت داریم .یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی .به شدت فضول و بی شخصیت.

بچش هم مثل خودش شده بی ادبه . و هی هم خودشو دعوت میکنه خونه ما . خیلی حرفای زشتی میزنه .زشت یعنی من هم تا به این سنم روم نمیشه به زبونم بیارم .واسه همین تمام  میکنم کمتر با بچهای من در ارتباط باشن . دیشب دختر منم یچیزی ازش شنیده بود تکرار کرد من هنگ کرده بودم .همسرم واقعا خیلی رو ادب حساسه .حساس یعنی کلماتی مثل ( بیشعور - احمق )و کلماتی از این قبیل تو خونه ما قفله چه برسه به اون کلمه ک دار . با دخترم حرف زدم بهش توضیح دادم که اون حرف بدیه و نباید تکرار کنه ولی خب هرچی باشه بچست .دیگه نمیدونم باید از چیکار کنم .نمیتونم هم بگم نیاد اون بچست تقصیر نداره و درکی از درست غلط نداره 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایتون رو دیگه راه نده خونتون

همسایمون نمیاد که بچه خودش میاد 

چنقده تو قشنگی🥺                                                                                                                       مهم نیست چقد طول بکشه                                             مهم نیست چطوری پیش بره                                          مهم آخرشه که اونی میشه که من                                           ‌‌‌‌‌‌‌میخوام .                                                                                                                                                       تو تمام منی                                    
بفرست بره خونش بابا چه حوصله ای داری راش میدی. من واسه همون مودبشم حوصله ندارم چه برسه بی تربیتم باش ...

بی عاره ، بهش میگم برو خونتون ارتا میخواد بخوابه میگه خب بخوابه .میگم برو مامانت زنگ زد میگه من ندیدم که زنگ بزن به من بگه . یبار درو قفل کردم مادرش رفت تو محل به هرکی رسید گفت فلانی خونه بود درو رو بچه من باز نکرد بچه گریه کرد اومد خونه و از این حرفا