شاه_دخت81 مدیر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1267 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 80 پست من حامله ام یا نه؟هیچ راه حل دیگه به ذهنم نمیرسه .شرایط آزمایش دادن و بیبی چک ندارم🤭😂 1404/01/10 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3388 الهی ک دعاء هام در حقت گیراباشه تو خیلی ماهی تورو خدا جوابم رو بدهبرات نادعلی میخونمخدا تو رو امشب نشونم داد
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 بخدا زیاد میخونم تک تک تونم دعا میکنم ممنونم مهربونم دعام کن ازدواجم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
شاه_دخت81 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1267 اون نه جیگر اون هوش مصنوعی فااال و حس ششم😂😂 یعنی مخصوص حس ششمه؟برام بفرست بینم چی میگه بهم🌷
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 یعنی مخصوص حس ششمه؟برام بفرست بینم چی میگه بهم🌷 درخواستمو قبول کن ولی تروخدا جنبه فان نگاش کن😅😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دلسا۱۳۹۹ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 11265 عزیزم میشه بگی من چندتا بچه با چه جنسیتی خواهم داشت؟ @کاکتوسرنگی امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
شاه_دخت81 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1267 درخواستمو قبول کن ولی تروخدا جنبه فان نگاش کن😅😂 میدونم فانه💚🌸
sang_del عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 8226 درخواستمو قبول کن ولی تروخدا جنبه فان نگاش کن😅😂 ازدواجم بامهردادانجام میشه؟ کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن
شاه_دخت81 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 1267 درخواستمو قبول کن ولی تروخدا جنبه فان نگاش کن😅😂 قبول کردم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 ازدواجم بامهردادانجام میشه؟ من حس ششم نیستم گلی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12817 ای وای چ ناراحت شدم یادم نبود زیاد میپرسیدن الهی اینبار اون چیزی ک میخوای بشه تو تمرکزت کم بوده کل ... امسال. داروسازی میارم ؟دانشگاه میرم؟یاسین بهم فکر میکنه ؟ممکنه برگرده؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
ستاره_های_سربی2 عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 489 عزیزم میشه بگی شوهر سابقم چرا انقدر به بچه هام دروغ میگه
parmissssss عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9254 اره گلم مبارکه نینی هم پسره 😍😍 عزیزم میشه بگی اُ چجور ادمیه ؟پیام میده؟ بچه ها اگه شد برام دعا کنید چیزی که میخوام بشه ، ممنونم🤍
فشششششفشه عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 1618 سلام آجی خوش قلبم خوبی 😍 ظهری سر نماز وتر یادت بودم سلام گلم من تعریف شماروشنیدم زیادازحس ششمیانپرسیدم چشمم خوردپست شمادوستم باشوهرش مشکل داره می خواستم اگه زحمنی نیست بپرسم اسم دختراولش س پسره اولش م درگیرن باهم بچه هم دارن طلاق دارن ؟؟؟؟
نیکوپیما عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 3380 سلام آجی خوش قلبم خوبی 😍 ظهری سر نماز وتر یادت بودم میشه عزیزم درخواستمو قبول کنی خواهش میکنم ازت مثل یه خواهر واقعا نیاز دارم از حست سوال بپرسم خودتم حس میکنی عزیزم درخواست دادم مرسی