2777
2789
عنوان

پس خدا کجاست

100 بازدید | 14 پست

همیشه شیطان تو هر لحظه حضور داره اما وقتی به خدا احتیاج دارم پیداش نیست

فاصله ی من تا گناه اندازه پنج دقیقس ولی فاصله خدا با من چند ماهو ساله؟

هروقت دعا میکنم حداقل پنج ماه تا دو سال طول میکشه اجابت بشه 

برای انجام کارهای بد هر لحظه وسوسش هست

موافقم باهات.. 

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نمیدونم یه جایی دور از آسمون ماست هرجا که هست🙂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

باور کن ما خودمونم این سوال رو ازش داریم ولی خب انسان با امید زندست وگرنه بی هدف دور خودش میچرخه بلاخره از هر صد تا سنگی که به سمت هدف پرتاب کنی یکیش به هدف میخوره امیدوار باش ودعا کن

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
پس یعنی صدامو نمیشنوه؟

چرا نمیشنوه میشنوه ولی اعتقاد خالصی داره به اینکه هرچی من برات بخوام همونه و منو تو هیچ کاری ازمون برنمیاد چون هرچیکه اون بخواد وبه صلاحمه همونه  حتی اگه سختی باشه چون اون میدونه که این سختی برام خوبه یا نه چیزی که توی اسلام گفته شده البته سختی رو اون نمیده چون گفته من بندمو قصد ازارشو ندارم ولی خب چیبگم کلا یه روند پیچیده وگیج کننده ایه

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم

خواهر گلم،درکت می‌کنم. این حس تنهایی و دور بودن از خدا خیلی سخته، مخصوصاً وقتی وسوسه‌های شیطون دم به دقیقه تو گوشت وز وز می‌کنه.

ببین، خدا که قایم نشده! ما خودمونیم که گاهی وقتا راهمونو گم می‌کنیم و فکر می‌کنیم خدا نیست. مثل این می‌مونه که دنبال یه چیزی تو تاریکی بگردیم. اگه چراغ دلمونو روشن کنیم، خدا رو همون دور و برا پیدا می‌کنیم.

اینکه میگی فاصله تا گناه پنج دقیقه‌ست، ولی تا خدا ماه‌ها و ساله، یه جورایی خودت داری این فاصله رو تعیین می‌کنی. خدا که منتظر نیست تو گناه کنی بعد بیاد سراغت! اون همیشه هست، منتظر یه اشاره از طرف تو.

دعا کردن هم مثل کاشتن یه بذره. باید صبر کنی، بهش آب بدی، نور خورشید بهش بتابه تا کم کم جوونه بزنه و رشد کنه. شاید اون دعایی که الان می‌کنی، یه روزی به یه شکل قشنگ‌تر و بهتر برآورده بشه.

من نمی‌گم کار بد نکن، چون خودمم می‌دونم وسوسه چیه. فقط می‌خوام بگم خدا همیشه یه راه برگشت گذاشته. هر وقت حس کردی داری غرق میشی، یه یا علی بگو و دستتو دراز کن طرفش. مطمئن باش دستتو می‌گیره.