من ناخواسته باردارشدم با اینکه قرص اورژانسی مصرف میکردم تقریبا ۱ماهو نیمه ۱ هفتست فهمیدم باردارم میخوام سقط کنم قضاوتم نکنید من حتی پول دکتر رفت ندارم وضعیت روحیم خیلی بده میترسم کاری دست خودم بدم توی یه خونه با مادرشوهر پدرشوهر خواهرشوهر برادرشوهر وجاریم میشینم ۸ سالم هست ازدواج کردم همش تقصیر قرص اورژانسیه نمیدونم چرا اینطوری شد بخدا نمیدونم چیکار بکنم فقط میدونم وقتی خودم بدبخت به دنیا اومدم بدبخت کردن یه بچه هم اشتباهه واگه بچه اوردن برکت داشت خودم تو فقر بزرگ نمیشدم برای سقط باید چیکار کنم خودم به اندازه کافی عذاب وجدان دارم نمیتونم واقعا من خودمو به زور دارم نگه میدارم همسرمم سپرده به خودم حق انتخاب به من داده عاشق بچست ولی نمیخواد الکی به خاطر عشق خودش بچرو اذیت کنه دوستان من حتی مریض میشم به خاطر گرونی دکتر نمیرم اگر برم سراخر برای خرج خونه کم میارم
من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
عزیزم نه قضاوتت میکنم نه چیزی چون خودم این کار رو کردم حاضر نبودم بچم رو در شرایطی نام مساعد به دنیا بیارم.هرکث هم هرچی بگه مهم نیست حتی بعد سه سال هنوز پشیمون نیستم.