2777
2789
عنوان

سقط جنین

646 بازدید | 20 پست

من ناخواسته باردارشدم با اینکه قرص اورژانسی مصرف میکردم تقریبا ۱ماهو نیمه  ۱ هفتست فهمیدم باردارم  میخوام سقط کنم  قضاوتم نکنید من حتی پول دکتر رفت ندارم وضعیت روحیم خیلی بده میترسم کاری دست خودم بدم  توی یه خونه با مادرشوهر پدرشوهر خواهرشوهر برادرشوهر وجاریم میشینم ۸ سالم هست ازدواج کردم همش تقصیر قرص اورژانسیه نمیدونم چرا اینطوری شد بخدا نمیدونم چیکار بکنم فقط میدونم وقتی خودم بدبخت به دنیا اومدم بدبخت کردن یه بچه هم اشتباهه واگه بچه اوردن برکت داشت خودم تو فقر بزرگ نمیشدم  برای سقط باید چیکار کنم خودم به اندازه کافی عذاب وجدان دارم نمیتونم واقعا من خودمو به زور دارم نگه میدارم  همسرمم سپرده به خودم  حق انتخاب به من داده عاشق بچست ولی نمیخواد الکی به خاطر عشق خودش بچرو اذیت کنه دوستان من حتی مریض میشم به خاطر گرونی دکتر نمیرم اگر برم سراخر برای خرج خونه کم میارم

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
منم با قرص اورژانسی باردار شدمولی خب خودخواسته سقط کردمپزشک گفت اثر این قرص ها رو برای افزایش زاد و ...

من اهمیتی به بچه نمیدم فقط میدونم به دنیا اوردنش بزرگ ترین ظلمه من خودم با افسردگی واعصاب سرو کله میزنم شاید اگه ۸ سال پیش بود نگه میداشتم ولی اینقدر گرونیه که دیگه اصلا بچه اوردن توی اولویتم نیست تا چند وقت پیش میگفتم خدا داده ولی خب خدا به منم عقل داده کاریه که خودم کردم  حالا یا باید نگه دارم عذاب بکشه یا گناهشو به جون بخرم

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با قرص اورژانسی باردار شدمولی خب خودخواسته سقط کردمپزشک گفت اثر این قرص ها رو برای افزایش زاد و ...

مگه سقط غیرقانونی نیست؟من میترسم برم جواب نه بشنوم

من اهمیتی به بچه نمیدم فقط میدونم به دنیا اوردنش بزرگ ترین ظلمه من خودم با افسردگی واعصاب سرو کله می ...

دیگه امتخاب خودته اگر واقعا قصد بارداری مجدد نداری و پشبمون نمیشی انجام بده

اما اگر چند سال بعد قصد بارداری داری نگهش دار

⁦♥️⁩

دیگه امتخاب خودته اگر واقعا قصد بارداری مجدد نداری و پشبمون نمیشی انجام بدهاما اگر چند سال بعد قصد ب ...

نه من ۸ سال بچه نخواستم مطمعنم ۴ یا ۵ سالم روش بود چطوری سقط کنم

💔 هی خدا یکی مثل من برای بچه له له میزنم یکی مثل شما شرایطش رو نداری نمی‌دونم خدا چرا اینجوری می‌کنه با دکتر مشورت کن عزیزم سرخود کاری نکن خطر داره ولی ماه اوله با تحرک زیاد سقط میشه خودش 

من شرایطم رو برای پزشک گفتم و یک سری مدارک نشون دادم موافقت کرد و کمکم کرد

دعا کن دکتر منم دلش برام بسوزه موقع سقط خیلی درد داشتی؟یه نفر به من گفت دردش از زایمانم بدتره

💔 هی خدا یکی مثل من برای بچه له له میزنم یکی مثل شما شرایطش رو نداری نمی‌دونم خدا چرا اینجوری می‌کن ...

دوست من شوهرش مشکل داره خودش خونه داره عاشق بچست ۴ ساله درحال اقدامه میگم خدایا از من بگیر به دوستم ببخش ارزوی بچه داره انگار دعاهارو جابه جا میشنوه اونم میگه من بچه میخوام شرایطشم دارم نمیده توکه نمیخوای ناخواسته بهت میده دنیا بد دردیه

دوست من شوهرش مشکل داره خودش خونه داره عاشق بچست ۴ ساله درحال اقدامه میگم خدایا از من بگیر به دوستم ...

همینه دیگه خیلی بده لعنتی ایشالا مشکلتون حل بشه برای بچه دار شدن منم دعا کنید ممنون 😞

همینه دیگه خیلی بده لعنتی ایشالا مشکلتون حل بشه برای بچه دار شدن منم دعا کنید ممنون 😞

عزیزم معذرت میخوام ولی اگه دعای من جواب میداد وضع زندگیم اینشکلی نبود درهرصورت امیدوارم روزی مادرشدنو تجربه کنی  ولی اگه شرایطشو نداری ارزوشو نکن

مگه سقط غیرقانونی نیست؟من میترسم برم جواب نه بشنوم

هر کسی انجام نمیده سقط رو.من رفتم ساکشن کردم که چیزی هم نمونه در رحم.یعنی نه جفتی نه چیزی.

فقط نمیساعت بیهوش شدم بعدش همه چی روال شد