رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 عنوان هود و سنک و گاز 105 بازدید | 4 پست چه مارکی و چه جوریش بهتره؟؟؟ خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 1396/11/02 | 20:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رودخانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/26 تعداد پست: 590 دوست نارم بعدا پشیمون بشم. خدایا کاری کن که سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
فاطمه233 عضویت: 1395/04/31 تعداد پست: 10447 من استیل دارم ولی قطعا اگر بعدا بخرم از این گاز برقی ها که شیشه ای هست میخرم این چدن اجاق گاز دیوونم کرده😭هود کن دارم راضیم ولیسینک هم استیل البرز دارم ای بد نیست هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کنندهای نیفتاده تعجب نکنید صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
روزهای_خوب_زندگی عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 3803 سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی محصولات با کیفیت از جمله سینک، هود، گاز، شیرآلات و... واسه فروش دارند.علاوه بر اون کلی مقاله دارندکه شما رو راهنمایی میکنه در خرید شیر ظرفشویی ومعرفی شیر دو منظوره، و خرید بهترین شیر ظرفشویی شلنگ دار که میتونه در شستن سینک و ظرف ها کمک خوبی بهمون بکنه و انواع شیر روشویی پایه بلند طلایی که خیلی زیبا و لوکسه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما به سایتشون سر بزنید