ازمون زیستاز چرا زیستش انقد سختههه! من ماز میدادم درصدام خیلی بالا بود هوا ورم داشت تو زیست خفنم الان اومدم زیستازارو بزنم اصلا نابود شدم درصدام بین ۳۰تا۴۰ ایناست 😐 چیزایی که میگه کاملا برام جدیده
اصلا نابود شدم دم کنکوری
برا شمام انقد سخته؟!
دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...
ای خدااااچرا ما پشت کنکوریا اینقدررر بدبختیم اخه چرا خدایا چرا؟اگه ترمیم نزنم نمره پارسالمو حساب میک ...
فقط برا شما پشت کنکوریا نیست برای همه س چه دوازدهما چه پشت کنکوریا اره دیگه ترمیم نزنی همون قبلیه
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
ای خدااااچرا ما پشت کنکوریا اینقدررر بدبختیم اخه چرا خدایا چرا؟اگه ترمیم نزنم نمره پارسالمو حساب میک ...
اره متاسفانه ولی دیگه باید زورمونو بزنیم ازین چرخه گند بیایم بیرون
اره
دانشجوی پزشکی 🩺📖 ✓موفقیت نتیجه یه لحظه نیست، نتیجه ی هزار تا لحظه هست که بقیه نمیبینن. اون کسی که صبح زود بلند میشه، در واقع داره انتخاب میکنه زندگی رو بسازه، نه فقط زندگی کنه.تلاشهای بیصدا، آیندت رو پرصدا میکنه...
ایشالله میرسی بهش ولی حداقل از الان برا سال بعد شروع کن چون یه مدت نخونی پشتت باد بخوره دیگه نمیتونی ...
آره دارم نهایی میخونم
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
خدایاتو همشو شرکت میکنی؟من فک میکنم فقط عمومیارو ترمیم کنم و سعی کنم نمره بالا بگیرمولی نمره های پار ...
نه نمرات پارسالم خوب بود فقط یازدهمیارو مجبورم بدم
آوردن پرستاری از الان سخته و راستش به سال بعد فکر نیکنم💔
نه من تو یوتیوب یه دختررو میشناختم از اسفند خوند پرستاری روزانه اورد، اصلا به تهش فکر نکن فقط با تمام وجودت بخون
اقا راجب کتاب فصل ازمون توی تاپیک اخرم نظر بدین چطوریه
نمیدونم عزیزم من نداشتم
ن عزیزم مشخصه درس خونی نمیخاد الکی استرس داشته باشی. فقط لطفاا سعی کن کنکور اردیبهشت خوب بدی ک بعد تمام تمرکزتو فقط بذاری روی نهاییا معدلت حداقل ۱۹ بشه دیگه کار تمومه.
بنظرت من همشو شرکت کنم میرسم؟یا فقط عمومی هارو ک ترازشون بالاس رو ترمیم کنم؟بنظرت یازدهم امتحاناتش ا ...
انتخاب نداری که باید همرو شرکت کنی یا کلا نکنی مثل قبل نیست
ازمون زیستاز دنبال زیر بغل ماره بیشترمنم پارسال میزدم اینطوری بودم که شتاز کجات در میاری این نکات رو ...
اره ولی بدبختی اینه الان بزارمش کنار بدتر استرس میگیرم که من بارم نیست باید بزنم تا یاد بگیرم