2777
2789
عنوان

خوشبحال اونی که شمالیه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1875 بازدید | 138 پست
اتفاقا کسی از مهمون نواز بودنشون تعریف نمیکنه یه نگاه به اینستا و توییتر بکنید

مهمان نوازی از دید شما چیه هر جای دنیا بری مناطق توریستی گرون تره

آیا مردم تهران مشهد اصفهان یا تبریز چیزی رو رایگان یا با قیمت کم در اختیار بقیه میزارن؟ خیر تا بفهمن غریبی تا دسته میکنن تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمان نوازی از دید شما چیه هر جای دنیا بری مناطق توریستی گرون ترهآیا مردم تهران مشهد اصفهان یا تبریز ...

نخیر مهمان نوازی از دید من مجانی دادن نیست 

مهمان نوازی یعنی وقتی مسافر میاد توی شهری مناطق اون شهر طوری رفتار نکنن که انگار اون منطقه ارث پدریشون هست دلسوزی خوبه برخورد با هنجار شکنا خوبه نگرانی برای اسیب ندیدن شهر خوبه ولی نیان پشت سرشون فحاشی کنن نیان گیاه سمی رو به اسم ماسک صورت معرفی کنن و... البته چیزی رو نمیشه به همه تعمیم داد منم نگفتم تهرانی ها و مشهدیا و تبریزیا مهمان نوازن

مهمان نوازی از نظر شما چه شکلیه دوست عزیز؟

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

نه من برا عروس اینجوری کردم نه خوردنیا😁

قربونت برم🥰

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

قربونت برم🥰

جیگر خودمی 😘😍

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اوففف شام چی بزاریمم

ول کن شامو مگه خودش نمیزاره دیگه توقعش زیاد میشه 😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

ول کن شامو مگه خودش نمیزاره دیگه توقعش زیاد میشه 😁

اخه هردفعه میام اون میپزه 

خونه خودمم کم اومده 😂😂(نبودم که بیاد) 

بزار جوجه بزارم 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

اخه هردفعه میام اون میپزه خونه خودمم کم اومده 😂😂(نبودم که بیاد) بزار جوجه بزارم

باااشه ایندفه رو اجازه میدم بزاری 😏😁🤣 هرچی کار سخته مال توی هااا شووویت کجاس پس 

جنوب که دریاش خیلیی قشنگ تر و تمیز ترهوالا از خوندن جملاتش تعجب کردم. شمال فقط برا سفر ۳'۴ روزه خوبه ...

عزززززیزم من فعلا از شمال تعریف کردم 

هر موقع جنوب رفتم از اونجام تعریف میکنم که به شما بر نخوره و به دریای تمیزتون اهانت نشه🙄😒