2777
2789
عنوان

فطریه نفری چقدره❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 97 پست
جدی؟ اینجا زده ۷۵

اره امسال شهر ها متفاوت هست 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما اقای سیستانی هستیم ازهمه گرونتره😂

از دلایلی که مرجعم رهبریه 🤣 واقعا نسبت به بقیه مراجع خیلی آسونتر میگیره تو همه چی

یادمه یه سال ماه رمضون به مرجعی گفت ماه رویت نشده، مقلدینش مجبور شدن روزه بگیرن در صورتی که رهبری گفته بود رویت شده و ما روزه نگرفتیم🤣🤣

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اگه مرجع تقلیدت رهبریه نفری ۷۵کمترین فطریه مال رهبریه یه مرجع گفته بود ۳۰۰ 😆

رهبر باید میگفت نفری ده تومن ..مردم واقعا اوضاع مالی خوبی ندارن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

سیستانیم 🥴

🤣🤣🤣🤣🤣

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

نمیدونم همیشه شوهرم به مؤسسه ی خیریه پرداخت می‌کنه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

پس این قضیه برنج چیه

انگار هر کدومو بیشتر بخوری باید همونو بدی من بیشتر نون پنیر خوردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه قانونش اینه اگر برنج زیاد مصرف میکنید نفری ۳ کیلو برنجاگر نون بیشتر مصرف میکنید پول ۳ کیلو گندمول ...

ماهم مصرف برنجمون زیاااد بود .. پس پول گندم بدیم قبوله ؟