2777
2789
عنوان

یکی تو تل پیام داده و میگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 36 پست
این همه دختر چرا التماس کسی رو که ندیدنش میکنن بعدم چندروز ول‌کن نبود که دیگه بلاک کردمخیلی عجیبه بر ...

روانی بوده ول کن تو فکرش نرو

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانما من یه دختر ۲۰ سالم چند بار پیج زدم ولی هربار شکست خوردم 🥲🤕

دیشب بازم تصمیم گرفتم شروع کنم و پیج جدیدمو زدم 

و قراره لباس بفروشم 🥲

اصلا اجباری واسه خرید و فالو کردن نیست عزیزان ♥️

فقط از پیجم دیدن کنید و حمایتم کنید ممنون 🥺🙏❤️

آدرس پیجم @vania.staill

راستی اگه قصد خرید هم داشتین وقتی پیام میدین بگین که از نی نی سایت اومدین تا تخفیف توپ بدم بهتون 💋 

یه مدت بعدم به یکی دیگه از اکانتام یه فلسطینی پیام داده بیا صحبت کنیم🤣

چقد خاطر خواه داری ب من یکی تقریبا چن ماه پیش تو واتساپ پیام داد یادم نیس چی گفت ولی چرت میگف بلاک کردم تازه دختر بود عکسشم فیک ولی شماره خارج

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

بلاک کن

این جور پیاما عاقبت خوبی ندارن 

یا میبینی طرف آشناس که  میخواد دستت بندازه 

یا هم کلاهبر دار درمیاد که آخرش لینکی میفرستته هکت میکنه یا رمرز ارز اینا کلاه سرت میذاره 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
آخه عکس کارت ملی و شناسنامه اش فرستاد مشخص بود آشنا و ایرانی نیست

شمارش چی؟؟

قبلا یکی بهم تو واتساپ تماس تصویری گرفته بود،پشمام ریخت،خارجی بود،یکم هم حرف زدیم،خودشو اهل یه جای دیگه معرفی کرد ولی اول شمارش برای اوت کشور نبود و بلاک کردم،البته دختر بود و از سر کنجکاوی باهاش حرف زدم و فارسی هم بلد بود.

نمیخوره تکسا به فیسا :///( ゚ー゚)
درستهممکنه بخاطر عکس پروفایل باشه؟

ن بابا دختر عمه من عکس نداشت هم بهش پیام دادن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم