2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

108 بازدید | 11 پست

سلام دوستان . وقتتون به خیر.

من چندوقت پیش سوالی مطرح کردم درمورد اینکه برم دوره کاشت ناخن یاد بگیرم و کار کنم.

بیشتریا پیشنهاد کرده بودن ولی درمورد بوی موادش هم گفته بودن ضرر داره.

من جایی ثبت نام کردم و وقتی از نزدیک دیدم واقعا نتونستم ادامه بدم، بوی لیکوئیدش افتضاح بود و از سوهان برقی و گردی که همه جا پخش شده بودهم حس خوبی نداشتم.

یکی از هنرجوها با سوهان برقی دست مدلش رو خونی کرده بود و همون سوهانو به دست بقیه هم میزدن.

بخاطر این مسائل و سختی کار دیگه منصرف شدم.

الان به پیشنهاد یکی از دوستان که میگه برم میکروپیگمنتیشن یا همون هاشور یاد بگیرم فکرمیکنم.

نظر شما درمورد اینکار چیه؟ درمورد سلامتی و درامدش و غیره رو نظر و تجربیاتتون رو لطفا بگین. مرسی

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
درآمدش خوبه ولی اعصاب میخواد خواهر من که گذاشت کنار با این که کارش عالی بود 

چرا؟

میشه بیشتر توضیح بدین

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟ میشه بیشتر توضیح بدین

میدونی تا راه بیفتی خیلی اذیت میشی 

یا پول نمیدادن یا کم میدادن یا آخرش دعوا که ما اینجوری نمیخواستیم 

همه نه هاااا شاید توی ماه دونفر اینجوری پیدا میشد ولی دلزده شد 

اگه خودت میحوای توی خونه کار کنی به نظر من اصلا این کارو نکن 

ولی اگه جایی رو واسه کار سراغ داری درصدی برو 

اینجوری خیلی بهتره 

چون حداقل واسه پول اذیتت نمیکنن 

میدونی تا راه بیفتی خیلی اذیت میشی  یا پول نمیدادن یا کم میدادن یا آخرش دعوا که ما اینجوری نمی ...

درسته

نه تو خونه کارنمیکنم، چون خونه مون کوچیکه.

آره خب این مسائل هست.

خواهرتون چقدر گذشت تا خوب یادگرفت و چقدر هزینه وسایل و آموزشش کرد؟

درسته نه تو خونه کارنمیکنم، چون خونه مون کوچیکه. آره خب این مسائل هست. خواهرتون چقدر گذشت تا خوب ...

خواهر من سه سال پیش رفت حدود ۱ تومن هزینه یادگیریش شد 

فک کنم سه تومنم وسایل خرید 

ولی سریع یاد گرفت یک ماهه خیلی خوب وارد شد 

فقط خواستی بری  جدی باش 

تجربه من میگه نباید خیلی با مشتری صمیمی شد چون بیشتر اذیتت میکنن 

روشون باز میشه هی ایراد از کارت میگیرن 

اگه کاشت رو نتونستی دنبال هاشور نرو اونکه بدتره خون میاد رو پوسته و حساس خدایی نکرده چیزی بشه میمونی .بعدشم درامد ناخن بیشتر طرف یه هاشور می کنه رفت دوسه سال بعد تازه اگر خوشش بیاد ولی ناخن هرماه مجبوره بیاد ترمیم

عزیزم وقتی روحیه ات انقد حساسه که کاشت ناخن رو نتونستی ادامه بدی چطوری تاتو که مستقیم با زخم و خون رابطه داره رو میخوای بری

تاتو خیلی حساسه و تاتوی ابرو که باید میلی متری رعایت بشه و تاتو خط جشم و بن مژه که بشدت کار خطرناکیه.حتی سالن های درجه 2 تاتوخط چشمو انجام نمیدن

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
اگه کاشت رو نتونستی دنبال هاشور نرو اونکه بدتره خون میاد رو پوسته و حساس خدایی نکرده چیزی بشه میمونی ...

آخه من پرسیدم ، خود کسی که اموزش میداد گفت اصلا میکروپیگمنت خون نمیاد.

اون دستگاههای قدیمی تاتو بودن که خون میومد. نمیدونم حالا

عزیزم وقتی روحیه ات انقد حساسه که کاشت ناخن رو نتونستی ادامه بدی چطوری تاتو که مستقیم با زخم و خون ر ...

آره واقعا روحیه م حساسه و طاقت اینکارو نداشتم، اصلا ازون سوهان برقی خیلی بدم اومد که باید باهاش ناخن بتراشی.

ولی خب برای همین نظرخواهی کردم که ببینم اینکار چطوره 

آره واقعا روحیه م حساسه و طاقت اینکارو نداشتم، اصلا ازون سوهان برقی خیلی بدم اومد که باید باهاش ناخن ...

واسه این کار از کاشت ناخن باید دلدارتر باشی چون بهرحال خونریزی داره و باید روی زخم چند دور خراش بندازی .بعضی جاهام سوزن یه ذره گیر میکنه تو پوست هی باید خون رو با پنبه بگیری.خانما نمی ایستن درد دارن میزنن زیر دستت و درهرشرایطی باید نتیجه کار عالی دربیاد.تازه این واسه ابروئه خط چشم و بن مژه که واقن سخته.اینا واسه کسی که حساس نیس هیچی نیس و خیلی هم پول دراره

عزیزم چرا نمیری دوره شنیون و میکاپ برو دوره رنگ ،کاشت مژه،کوتاهی

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
آخه من پرسیدم ، خود کسی که اموزش میداد گفت اصلا میکروپیگمنت خون نمیاد. اون دستگاههای قدیمی تاتو بود ...

عزیزم خودت به ذهنت رجوع کن 

میشه با تیغ خراش بندازن رو ابرو خون نیاد؟پس اون زخما از کجاس؟

فقط با قلم تاچ کمتر خون میاد 

وگرنه با دستگاه خونریزی داره