2777
2789
عنوان

علائم طلسم یا دعا چیه

1473 بازدید | 14 پست

احساس میکنم دوباره مادربزرگم برامون دعا گرفته

خونمون فضاش وحشتناکه

روزی نیست که دعوا نباشه

توهین توهین اعصاب خوردی

علائمش چیه؟

تو تاپیک پر بازدید خوندم سوره کوثر و یازده بار انا لله و انا الیه راجعون و آیه الکرسی خوبه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

قبلا اصلا اینطوری نبود 

در صلح و ارامش داشتیم زندگیم میکردیم

از وقتی چشمش افتاد تو داراییمون همه چیزمون رفت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بحث دعوت بستگی سنگینی ب بن بست خوردن و....

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی میخوایی امشب شب آخر ماه رمضون بخواه

به تاپیک‌آخرمم سر بزن

هر روز بیرونم که میری یه قرآن کوچیک همراهت باشه

صدقه به نیت امام زمان و شهدا بده

دائم الوضو باش حتی دوران پریودن

با صدای بلند و فریاد تو خونه حرف نزن

حدیث کسا بخون

اذان با صدای بلند تو‌خونت بگو یا موقع اذان صدای اذان رو زیاد کن تو خونت

بهشم‌زیاد فکر نکن

🖥 تاثیر سِحر و جادو بر روابط زن‌وشوهر و راه‌های ازبین‌بردن آن

🔸 «آزیتا ترکاشوند» و حجت‌الاسلام «قاسمیان» در مستند «هاروت و ماروت» برنامه «محفل» به بررسی ظهور سِحر و جادو در زمان یهودیان می‌پردازند.

تو این برنامه چند تا راهکار داد برای باطل کردن

بحث دعوت بستگی سنگینی ب بن بست خوردن و....

متاسفانه همینجوری ایم

هرچی میخوایی امشب شب آخر ماه رمضون بخواهبه تاپیک‌آخرمم سر بزنهر روز بیرونم که میری یه قرآن کوچیک همر ...

ما بغل مسجدیم خوشبختانه صدای اذان همیشه تو خونست

حتمااا

وای یعنی ببین انقدر دعواهای وحشتناک میگیرن تو این همه سال زندگی مشترک اینطوری نبود

از وقتی مادربزرگم ی سری رفتارای عجیب غریب کرد با ما که بهش مشکوک شدیم و سابقه دعا گرفتن برای ما داشت این دعواها شروع شد

الانم باز دعوای وحشتناک کردن

دیگه موندم چیکار کنم انقدر گریه کردم چشمام میسوزه

🖥 تاثیر سِحر و جادو بر روابط زن‌وشوهر و راه‌های ازبین‌بردن آن🔸 «آزیتا ترکاشوند» و حجت‌الاسلام «قاس ...

اوه اوه اره محفلو میبینم

میرم ببینم چیکار باید کرد